2777
2789
عنوان

کدوم رشتهای فرهنگیان کد دو خوردین

225 بازدید | 43 پست

من شیمیا همش سه خوردم

و چندتا زیست

اولویتم با زیستای محروم شروع میشه،میترسم اون مناطقو بیارم :////

بعد از اون هم تربیت بدنی و کاروفناوری و بهداشت مدارس و تربیت بدنیه

:)

سال چندم کنکورت بود؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین ساله پشتم

پس سال دوم کنکورت بوده درسته؟

من سال اولم...

ببین پشت موندی ...یعنی ۱۴۰۳...اون سال فرهنگیان دعوت به مصاحبه شدی؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اولین ساله پشتم

من از پشت موندن نمی‌ترسم ولی اطرافیان خیلی میترسونن

من از پشت موندن نمی‌ترسم ولی اطرافیان خیلی میترسونن

حتما فرهنگیان میخوای؟

پیرا پزشکی نمیخوای؟

بنظر منم برو😂البته اگه حوصله درس خوندن نداری بروو

چون ساال اینده ظرفیت فرهنگیان خیییلی کم میشه

اره پشت موندمنه پارسال دعوت نشدمم+نخوندم براش

پایت قوی بود پشت موندی؟از کی شروع کردی؟

انشاالله موفق باشی همین امسال کار رو تموم کنی❤

حتما فرهنگیان میخوای؟پیرا پزشکی نمیخوای؟بنظر منم برو😂البته اگه حوصله درس خوندن نداری برووچون ساال ا ...

من اصلا هدفم فرهنگیان نیست🙂😂

پیرا پزشکی

به فیزیو و رادیولوژی علاقه دارم

ولی از طرفی حیفم میاد میگم برا یه رشته بهتر به خودم شانس بدم

چون امسال واقعا ۱۰۰ خودمو نزاشتم اصلااااا

من اصلا هدفم فرهنگیان نیست🙂😂پیرا پزشکیبه فیزیو و رادیولوژی علاقه دارمولی از طرفی حیفم میاد میگم بر ...

منم اگه تراز نهاییم خوب ب.ود انصراف میدم برای فیزیو