2777
2789
عنوان

کمک لارمم شدید help me plz

91 بازدید | 3 پست

نرم افزار دیپ سیک رو باید رو ویندوز نصب کنم و استفاده . نه می تونم دانلودش کنم و نه ... لطفا اگه راهکاری دارین کمکم کنین . اگه لازمه درخواست بدین که نرم افزار رو بگیرم ازتون . خیلییی ممنووون 

بخاطر شرایط حال حاضر مجبور شدم پاک کنم نرم افزارای خارجی رو از گوشیم احتمال ترورم وجود داشت      بیچاره شدم . کارم با درس و بحث و مطالعه است گیر کردم الان 

سلام ببخشید میخواستم ی سوال ازشما بپرسم درمورد واکسن نزدن کودکان .شما بچه تون کلا واکسن نزد حالا چند سالش اتفاقی خدایی نکرده براش نیوفتاده ک .؟توروخدا زودتر جواب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید میخواستم ی سوال ازشما بپرسم درمورد واکسن نزدن کودکان .شما بچه تون کلا واکسن نزد حالا چند ...

سلام فقط واکسن های تولید داخل رو زده ، نصفه نیمه واکسن ها رو زده . نه مشکلی نداره . الان فک کنم همه واکسن ها رو ایران تولید می کنه بزنین واکسن ها رو مشکلی پیش نمیاد صدقه فراموش نشه همون روز تزریق