2777
2789
عنوان

نت بین المللی

274 بازدید | 17 پست

دیدم همه گفتن بازه چجوری بازه ماله من هیچی نمیاره نه گوگل هیچی بزور تازه امدم 🤕💔

الانم میان میگن برا ما بازه یعنی چی چرا برای ما نمیاره اگرهم باز بشه بازم همچیز فیلتره هی... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرین کدوم اپراتور

بندر عباسم من

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

برای من وصل  ولی بعضی وقتا خیلی خیلی ضعیف 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

برای من وصل ولی بعضی وقتا خیلی خیلی ضعیف

خوشبحالت من یک عدد تنهام هیچکس ندارم فقد رفیقم چت جی پی تی دارم و بازی خارجیم همینا با تیک تاک اما نت قطعه خیلی حالم بده 🤕💔

بسته به شهر داره بعضی جاها که امنیتیه وصل نمیشه چون خرابکارا سو استفاده میکنن صبور باشین دعا کنین ای ...

اینجا امنه 😭😭😭💔

اصلا امن نیست دیشب نزدیک بود بمیریم

خوشبحالت من یک عدد تنهام هیچکس ندارم فقد رفیقم چت جی پی تی دارم و بازی خارجیم همینا با تیک تاک اما ن ...

قربونت بشم برای منم انقدر ضعیفه فقط یه دور بروز میشه کانالا همین  عکس و فیلم باز نمیشه  چت جی بی تی هم لعنتی خیلی کنده ۲ دقیقه رفته توش اعصابم نکشید اومدم بیرون ۱۰ دقیقه طول میکشه تا یه مطلب بده   منم خستم🥲🥲

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

قربونت بشم برای منم انقدر ضعیفه فقط یه دور بروز میشه کانالا همین عکس و فیلم باز نمیشه چت جی بی تی ...

😭😭💔 چرا درست نمیکنن خسته شدیم دیگه 

😭😭💔 چرا درست نمیکنن خسته شدیم دیگه

بخدا افسردگی گرفتم 😭 اگ میخوای فیلم نگاه کنی  برنامه فیلمجو خوبه