2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم فروشنده ام امروز نیس پاشدم اومدم سرکار هی تو راه گفتم برسم‌کولر رو بزنم تو راه گرم بود منم بخاطره بارداریم دوبرابر گرمم هستش وقتی همه پتو میندازن من عرق میکنم تا رسیدم یهو دیدم برق رفت الانم یه بادبزن دستمه کفش و جورابمم درآوردم پام رو گذاشتم رو زمین نمیتونم برگردم خونه چون آسانسور قطعه صدای موشک هم تا میاد از ترسم میرم زیر میز چقد همه چی اینجا قششششششنگهه خداااااااااااایااااااا مرسییی

چک و اجاره رو چیکار کنم؟

الان شرایط جسمی شما خیلی واجب تر از چک و اجاره هست 

اولویت سلامتیتون هست این هفته صبوری کنید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
الان شرایط جسمی شما خیلی واجب تر از چک و اجاره هست اولویت سلامتیتون هست این هفته صبوری کنید

عزیرم اونی که چک من دستشه هیییچ‌ کاری با شرایط جسمی من نداره اونم گرفتاری خودش رو داره قطعا اولویت بچمه ولی اونم قراره همین زندگی رو ادامه بده متاسفانه.فقط اون موقع که من باردار شدم مسئله شاید مالی بود و من توی خودم دیدم که میتونم یکی دیگه رو تو رفاه بزرگ کنم و باردار شدم اون موقع جنگ نبود که الان هست و من یه عمر خودم رو مدیون یه طفل معصوم کردم