2777
2789

پسر من ۴نیم سالشه همه چیزم تشخیص میده 

ولی 🥲 حرف نمیزنه خسته شدم دیگه 

از حرف بقیه 

و از رفتن به مراکز های درمانی ۲ ساله میریم و نتیجه ای نداشته 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

کلمه میگه؟

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

تخم کبوتر دادی؟؟؟

تخم بلدرچین؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم.   احیانن.      از لحاظ اختلال اتیسم ارزیابی شده؟؟؟

اگه تماس چشمی نداره.  و دقت و تمرکز ندارهحرکات کلیشه داره 

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
عزیزم. احیانن. از لحاظ اختلال اتیسم ارزیابی شده؟؟؟اگه تماس چشمی نداره. و دقت و تمرکز ندارهحر ...

نه چندین جا بردم گفتن اوتیسم نداره تماس چشمیش بالاس دقت و تمرکزشم بالا س

نظر گفتار درمانش چیه ؟ هیچ کلمه ای نمیگه ؟ توی خانواده سابقه این موضوع بوده ؟

نه تو خوانواده ام نبوده 

کاردرمانگرشم میگه بهتر میشه از نظر ما پیشرفت داشته ولی من توی این دوسال ندیدم حرف زدن یا چیزی رو

تخم بلدرچین و یه نوع کبوتر دیگه هست کاش بتونی پیدا کنی بهش بدی یه جوری زبون باز میکنه مغزتو بخوره

تخم بلدرچین باید چجوری باشه؟