2777
2789

بچه ها از اول هم پدر و مادرم منو نمی‌خواستند ولی بعد از ازدواج چهره واقعی شون دیدم. بچه ها خانواده ام موقع ازدواج جلو شوهرم و پشت سر م تهمت زده بودن به من. باعث شد دید خانواده همسرم نسبت به من بد بشه. اجازه نداشتم برم خونه ی بابام. منو همسرم با هم اختلاف داریم اما بخاطر خواهر برادرام و مادرم هیچ وقت نزاشتن طلاق بگیرم. حتی برای آشتی دادن هم کمکم نکردند. همه رو تو دلم نگهداشتم هزار جور مریضی روحی و جسمی گرفتم. الان چند روزه که جنگ شده مادرم خواهر برادرام و شوهر و بچه هاشون جمع کرده برده روستا. اما به من حتی یه تعارف نکرد حتی یه زنگ نزده ببینه زنده ام یا نه. 😭 فقط بخاطر یدونه بچم دارم زندگی می کنم. توی این جنگ و جدال همسرم از اینکه مادرم بچه هاشو روستا برده و بمن نگفته ناراحت شد افتاد به جونم تا تونست کتکم زد😭

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت به شما تعارف نکرده ،بعد شوهرت شمارو کتک زد 

خب چرا 

یکی دیگه دعوت نکرده 

چرا شما کتک خوردی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اگه کتکت زده ‌ زنگ بزن ۱۲۳  بگو.برو کلانتری شکایت کن و بگو در امان نیستم . زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

احساس می‌کنم واقعیت نداره حرفات

به جون بچم دارم راست میگم. از غصه داغون شدم. عید به عید نه خونه ام میاد نه میزاره ببینمش. ولی برای بقیه مادر دلسوزی میشه

حالا مادرت. شاید بچه خیلی شیطونی داری مثلا؟ دلیلش رو نمیدونی؟این همسرت چقدر روانیه، رو نده بهش

بچم اینقدر مظلومه یه قرقره نخ دستش بدی همونجا میشینه بازی میکنه

با ننه بابای بد بزرگ نشدی حرف ایشون باور نمیکنیهمه مثل شما که نیستن

بخدا قسم راست میگم. مادرم نماز میخونه و ظاهرش خوبه و بقیه میگن از این بهتر تو دنیا وجود نداره. ولی نمی‌دونم چرا از من متنفره🥺

با ننه بابای بد بزرگ نشدی حرف ایشون باور نمیکنیهمه مثل شما که نیستن

تو چرا عقده هات رو اینجا می‌ریزی عزیزم؟ خدا رو شکر پدر و مادر بد نداشتم و ندیدم اطرافم! اما خیلی وقتا خود بچه ها مشکل آفرین و دردسر ساز میشن! خودشون کاری میکنن ک پدر و مادر باهاشون سرد و بی تفاوت میشن! یه طرفه کسی رو قضاوت نکن

بعد میگه شوهرش میزندش که چرا مامانت ب تو زنگ نزده! باعقل تو جور درمیاد؟

مادرت به شما تعارف نکرده ،بعد شوهرت شمارو کتک زد خب چرا یکی دیگه دعوت نکرده چرا شما کتک خوردی

لجش گرفته میگه من باید با یکی ازدواج میکردم هم پولدار هم خانواده دار. تو بی کس و کاری نمیخامت

تو چرا عقده هات رو اینجا می‌ریزی عزیزم؟ خدا رودشکر پدر و مادر بد نداشتم و ندیدم اطرافم! اما خیلی وقت ...

امیدوارم روزگار من به سرت نیاد عزیز. بی کسی بد دردیه