سلام دوستان ممنون ک اومدین تاپیکم امروز جاریم بدون اجازه ساعت شیش صبح ماشین شوهرم رو ک سوییچ سرش بوده برداشته برده خیابون تا ساعت دو بعدازظهر . ظهر ک اومد گفتم فلانی حد خودت رو بدون برا چی بدن اجازه اینکار رو کردی تا پیاده شد گفت قشنگ ک معلومه سوختی ررو گمشو دوست داشتم مادرشوهرمم دراومد سرش شما واقعا جای من بودین چ رفتاری میکردین؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه برتامه ریختم همون سالی ۷. ۸ بار ک میبینمش رو هم کمتر کنم
دیگر به راستی میدانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم میشکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی میگذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم