2777
2789

خستم کرده بابا زنداداش من موزیه آب زیرکاهه مریضه روانیه خب به من چه؟ها به من چه؟مگه منو میشه تغییر داد بخوام یکیو تغییر بدم 

خودش میدونه و خدای خودش من چه غلطی میتونم بکنم؟

یه عید و تابستون میشه من عزا میگیرم 

میان خونه مامانم از مشهد 

دوروز بعد مامانم زنگ میزنه زنداداشت اینکارو کرد اینو گفت اونو گفت 

جرعت نداره جوابشو بده زنگ میزنه به من شروع میکنه ناله زدن 

روزای اول آرومش میکردم میگفتم حق داری و..ولی بساز مهمونن سنش کمه نادونه تو بزرگی کن به دل نگیر 

الان جوری شده فک کرده من گرفتاری ندارم بدبختی ندارم تااینجا میان زنگ میزنه شروع میکنه ناله زدن

بابا منم ادمم هزار مشکل دارم شوهرم بهش گفت مامان به مرجان نگو اینارو دکتر گفته براش سمه حرص و جوش 

میگه آخه تخلیه میشم

زن ناحسابی تو مادر مگه نیستی؟سر بچت میخوای تخلیه کنی؟جای اینکه غم خوار من باشی 

همیشه وظیفه من شده حرفای اینارو گوش بدم غم بیاد رو غمم

همه زندگیم شده انرژی منفی

امروز دوباره زنگ زد دیگه انگار آتیش داغ ریختن رو سرم 

گفتم چیه مامان

گفت نمیدونی این زن برادرت چیه..

نزاشتم ادامه بده گفتم وای بسته بسته 

یک عمره میگم حق داری باشه ولی چرا ول نمیکنی؟حرف داری برو به خودش بزن مگه من مترسک توئم زنگ میزنی خودتو خالی میکنی از ترس اون له اون هیچی نمیگی 

انگار طلب داشت قطع کرد 

فدای سرم بعد 30سال فددددای سرم بسته بسته هرچی دل سوزوندم به اسم دختر خونه بودن

آرزومه یه بار زنگ بزنه بگه دردتو بگو من بگم غم دارم 

نمیزاره مردم تموم بشه میگه وااا تو چه غمی داری من آیتم اونم 

بگم مریضم 

میگه من داغونم من فلانم 

اصلا نمیزاره من یه کلمه بگم 

اما منه بدبخت همیشه باید حاظر باشم اینا زنگ بزنن غماشونو بریزن تو دل من شادیاشون بخودشونه 

مشاور گفته حق نداری از سر دلسوزی اجازه بدی روحتو زخم کنن

منو روانی کرده بقران

شما بگین من وظیفه دارم همه عمر غصه خونوادمو بخورم؟بخدا زندگی خودمو یادم رفته

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن امشب سرمو بزارم رو بالشت دیگه بیدار نشم

نه بچم نه شوهرم  نه بابام نه داداشم هیچکسو فردا نبینم ب ی خواب ابدی برم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

خیلی داری شلوغش میکنی 

الان مثلا فقط بخاطر کارای زنداداشت در حد مریص شدن حرص میخوری؟

درک نمیکنم 

خب مادر منم عمه هام خیلی اذیتش کردن 

هر روز هی به من میگه 

منم میگم اگه نگه و تو خودش بریزه دق میکنه 

میتونستی معمولی بگی مامان غیبت نکن 

مگه من مترسک تو ام دیگه چه صیغه ایه 

بهت ک بی احترامی نمیکنه فقط درد و دل میکنه

مادرته هااا

داونم داغون روحم مریضه من هیچ پشتوانه ای ندارم یکی که درسامو بگم شوهر بدبختم خسته شده از بس شده مادر ...

جوابشو بده بگو من ح صله این حرفارو ندارم برو به خودشون بگو چند بار که بگی دیگه چیزی نمیگه 

خسته میشه آدم مطمئنم مامانش دیگه شورشو در آورده

غیبت کلا حرامه 

استارتر با لحن خوب بگه مامان بیا غیبت نکنیم 

من مادرخودم تقریبا هررر روز میگه عمه ات فلان کرد منو انقد اذیت کرد و مادربزرگت کادوی عروسیو ازم پس گرفت و...

اما خب اونم گناه داره مادره  دلش میخواد بگه تا تخلیه بشه همه میگن دختر غمخوار مادره 

خیلی داری شلوغش میکنی الان مثلا فقط بخاطر کارای زنداداشت در حد مریص شدن حرص میخوری؟درک نمیکنم خب ماد ...

متاسف برای امثال تو که حتی نمی‌پرسین و پیش پیش قضاوت میکنید جوابت با خدا اما شاید بخوای بدونی 

بله عمم خونشو بازسازی کرد زنگ میزد به من که بابا لیاقت پاره خونه بسازه میگفتم بابا پاره دستش خالیه هرروز زنگ میزد گریه و زاری و پشت بابام حرف زدن طلاهامو فروختم خونشو ساختم آروم گرفت 

دوباره زنگ زد میدونی فلانی بهم چی گفته؟پرم می‌کرد میرفتم دعوا خودشو می‌کشید کنار 

من میخوام فلان دکتر برم چون فلانی میره با پول خودم بردمش چون پدرم نداره 

این شد عادت زنگ میزنه شروع میکنه گریه کردن و ناله نفرین من برذی آرامشش مجبورم یه کاری کنم مثلا پول بزنم براش لباس و..بخرم 

اوایل عادی بود الان شد وظیفه 

آرزومه زنگ بزنه بگه خوبی؟بگو از زندگیت از مشکلاتت یا میگم من...میگه وای خوشی زده زیر دلت 

ابنا نصفش نیست نصفش 

جوابشو بده بگو من ح صله این حرفارو ندارم برو به خودشون بگو چند بار که بگی دیگه چیزی نمیگه

میدونه چی میگه؟قهر میکنه میگه تو هم فلانی تو هم مریضی توهم...میگم الان نمیتونم آرومت کنم خودم پرم میگه وظیفه تو چه غمی داری صبح تا شب ولی توخونه

منم یه جورایی الان تو وضعیت شمام با این تفاوت که من مدتیه خونه مامانم هستم یعنی با شوهرم مشکل داشتم اومدم خونه مامانم خودم شاغلم خرجمو در میارم بچه هم ندلرم یعنی کلا اذیتی برای کسی ندارم ولی خواهرم سه بچه با فاصله سنی کم داره و دائما میاد بچه ها رو میزاره اینجا . شاغلم نیستا خانه داره ولی هر وقت میخوان با شوهرش خلوت کنن میاره اینا رو میزاره اینجا و میره هفته ای سه چهار روز میان اینجا با بچه هاش خودشم میاد اینجا فقط استراحت میکنه بیشتر کارا با مامانمه منم کمک میدم ولی نه به اندازه مامانم چون خودم تجربه بچه داری ندارم و کوچیکتر از خواهرمم اونا کیف میکنن و میرن مامانم می مونه با غرغراش امروز انقدر غر زد گفتم من چیکار کنم اونا که نیستن بشنون داری اعصاب منو فقط خورد میکنی من این وسط اعصابم خراب میشه . بخدا خستم میخوام برم خونه شوهرمم نمیزارن!!!!

تصمیم گرفتم یواشکی برگردم خونه خودم فقط موندم وسایلامو چجوری ببرم چون زیاده یه عالمه لباس و کتاب و لب تاب و ....