2777
2789
عنوان

مچ شوهرمو دوباره گرفتم و کتکم زد چجوری بسوزونمش دلم خنک شه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 22 پست
نمیزاره کار کنم از نظر مالی ضعیف نیس خیلی ...امروز فهمید رفتم پزشک قانونی گف پس حالا ک پیگیری میکنی ...

چی بگم واقعا اگر بد نیس فقط ازش پول بگیر پشت خودتو پر کن یه حساب جدا داشته باش که خبر نداشته باشه و پولاتو کم و بیش بزار اونجا بعدم به خودت برس دیگه پیگیری نکن و به روش نیار بیاری واقعا ادامه میده و راحت تر جلوی تو ادامه میده برو باشگاه به صورات برس به بدنت به خونت به فکرت و ذهنت اول خودت اولویت باشی اصلا جلوش هیچ واکنشی نشون نده که بخاد سواستفاده کنه 

چی بگم واقعا اگر بد نیس فقط ازش پول بگیر پشت خودتو پر کن یه حساب جدا داشته باش که خبر نداشته باشه و ...

همش میگم صب تا شب ب اونا چی میگه😔 جقد قربون صدقشون میره.. 

بعد شب میاد منو احمق فرض میکنه و بغلم میکنه و .. 

این فکرا نمیزاره فکرم آزاد بشه و ب روش نیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنثی باش یه جوری وانمود کن انگار هیچی نشده و اون حتی وجود نداره اولویت اول و اخر خودت باشی و روی ذهنت و روحت کار کن شکر گذاری و اینکارا مرتب بودنت وقتی خودت ب خودت توجه کنی و سعی کنی شخصیت خودتو ببری بالا ادم باشه درست میشه نباشه هم که اینقدر متوجه میشی که تو زندگیت دقیقا باید چیکار کنی 

کار هم لزوما نمیخاد بیرون باشی مثلا کیک پزی یا خیاطی چیزی ک تو خونه باشه حداقل بلد باشی نه حتما بفروشی  یه جورایی سرگرم باشی درس بخونی  که انگار کاراش که هیچ خودشم اهمیتی برات نداره فقط یه بار بشین بگو من دوستت دارم اگر منو دوست داری دیگه دلمو نشکن و بدون هیچ چیزی و همین و بعد از اون شروع کن تغییر کردن

اگر گفتی منو دوس داری نکن وایساد انکار و تورو خیلی دوس دارم یه لبخند بزن بگو ثابت کن نمبخام ایدز بگی ...

هنوزم انکار میکنه و میگ مشاوره.. انکار کردنش بیشتر عذابم میده ک منو احمق میدونه

مرسی بابت حرفات.. سعی میکنم رو خودم کار کنم🌱🫂

یکم راجب اینجور چیزا بخون منم تازه اشنا شدم

وقتی تمرکز و حساسیتی که گذاشتی روی ادم اشتباه حتی اگر همسرت باشه اون انرژیو روی خودت بزاری خیلی رشد میکنی مثبت نگری نه ها پیشرفت خودت نه اینکه صبح تا شب الکی خودتو خوشحال کنی اینکه خوشحالی فرداتو بسازی

❤️🌹

هنوزم انکار میکنه و میگ مشاوره.. انکار کردنش بیشتر عذابم میده ک منو احمق میدونه

توهم قبول کن برخلاف انتظار باش این حرفارو بزن بعد بگو من چون تورو مرد میبینم قبول دارم حرفتو اتفاقا خودمم میخام برم پیش مشاور خوشحالم که داری برای زندگیمون میری پیش مشاوره ببینن اخلاقت چطور میشه بعد بگو حالا مشاورت نظرش چیه بابت رفتارات اگر بد هست عوض کن خودتم به این بهونه برو پیش یه مشاور خوب و شرایطت رو توضبح بده