2777
2789

اونا که چیزی نمیخوان از ما کاری به ما ندارن 

فقط این که پسری دسته گل بزرگ کردن یه نفر از راه میرسه اونو میبره عوض میکنه توجهشو میدزده .تقصیر اونا نیست که مانباید انقدر دوست داشتنی باشیم 

یا مثلا بلاخره اونا چند پیراهن بیشتر ما پاره کردن ما نباید خودمون تصمیمی بگیریم چون قطعا ما عروسا و پسرشون اشتباه میکنیم  باید حتما اونا نظر بدن و ما بجز بله قربان چیزی جواب ندیم .

از خونه پدرمون که همه تو مناطق محروم بودیم زیر خار و خاشاک بزرگ شدیم بابت اینکه ما عروسا رو به سرپرستی گرفتن باید دست پدرشوهر مادرشوهر رو ببوسیم انقدر زورتون میاد ؟؟؟

چرا انقدر ما عروسا خسیس شدیم نمیتونیم ببینیم شوهرمون واسه خانوادش خرجی میکنه عروس خوب عروسیه خودش چیزی نخواد شوهرش برا خواهرشوهر و مادرشوهر النگو و ملک بخره .اخه پسر مال اوناست اولویت با اوناست  ما بعدا اومدیم 

چرا انقدر زورمون میاد یه بچه زاییدیم مگه هنر کردیم  نمیزاریم بزرگ تر واسش اسن انتخاب کنه اخه احترام بزرگتر حرف اولو میزنه 

خممون هم تنبل شدیم یه کاری از دستمون برنمیاد تو مهمونیا کنیم اخه وظیفه امونه دیگه ما نسل جدیدیم مادرشوهر بیچاره زحماتاشو جوونی کشیده نوبت ماست خدمت کنیم به مهمونای مادرشوهر .خواهرشوهر هم که گناه داره اون بچه داره مشغول زندگیه 

پیر هم شدن مدرشوهر مادرشوهر باز وظیفه پسر و عروسه نگه دارن اخه یه عمر مادرشوهر پسر بزرگ کرده زحمتشو کشیده حالا کم لطفیه عروس کاری نکنه 

انقدر سخته مراعات همه اینا؟؟؟اونوقت هی میگید خانواده های شوهر بدن.

شما هم از بدی ما عروسا بگید یکم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم ی مش اشغالن بدترین روزارو واسم ساختن از شوهره اشغالمم بیزارم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

شما خودت رعایت کن نمیخواد این چرت و پرتا رو اینجا بنویسی

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
وای چه تاپیک سمیه این 🤣🤣🤣🤣جدی جدی نوشتی یا طعنه هست🤣🤣🤣من پوکیدم

مشکل اینجاست اون چیزی که زندگیای ما رو سم میکنه رابطه امون رو خراب میکنه با شوهر و تحت فشار روحی میزاره ما رو اکثرا خانواده شوهر حق مسلم خودشون میدونن 

به نظر خودت چی؟

نمی‌دونم واقعا ولی خیلی باحال نوشتی خدایی نویسنده شو 

میتونی ازین نویسنده هایی بشی که کتاباشون تو قالب طنز هست ولی طعنه آمیزه و مشکلات رو بیان می‌کنه 

واقعا ایول به این همه استعداد 😉👏🏻