2777
2789
عنوان

نت وصل نمیشه واسه همه میگن باز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 142 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گفتی برا همه بازه در صورتی که اینطور نیست باید میگفتی مال تو وصل شده نه مال همه

اولا اینکه دلیل نمیشه یکی بیاد بگه وای دروغ میگیی نه نیس دوما من از بقیه شهرا خبر ندارم

وقتی گفتم همه چون اکثر شهرا وصلن

سوما واقعا موضوعی نیس ک روش انقد بحث کنیم!

وصل شدن یا نشدن هم دست منو شما نیس

خودشون ملی میکنن خودشون باز بین المللی میکنن

🤍

چاخان نکن نت برای همه بازه چ صیغه ایه بگو ما ک وای فای خونه وصلیم بقیه رو نمیدونم نوشتار جمله رو تغی ...

برا کل شهر ما بازه

شما پشت کوهی من چیکار کنم

من با دیتا هم وصلم

حالا هم گریه نکن وصل میکنن برات😑😂

🤍

میتوین چند تا از اون کانفینگ هارو بفرستی؟
vmess://eyJhZGQiOiJjcGFuZWwuZXJhZGUzMy5pciIsImFpZCI6IjAiLCJhbHBuIjoiIiwiZnAiOiIiLCJob3N0IjoidXBsb2FkYm95LmNvbSIsImlkIjoiYzgwY2M5ZDQtZDIzMC00MzZkLWExOTgtZDNlNGQyM2IzYzFmIiwibmV0Ijoid3MiLCJwYXRoIjoiLyIsInBvcnQiOiIxMDAiLCJwcyI6IkBWMmFyeW5nX3ZwbiDwn4eu8J+HtyDZhdmE24wg2LTaqdmGIiwic2N5IjoiYXV0byIsInNuaSI6IiIsInRscyI6IiIsInR5cGUiOiItLS0iLCJ2IjoiMiJ9

vmess://eyJhZGQiOiJjcGFuZWwuZXJhZGUzMi5pciIsImFpZCI6IjAiLCJhbHBuIjoiIiwiZnAiOiIiLCJob3N0IjoidXBsb2FkYm95LmNvbSIsImlkIjoiYzgwY2M5ZDQtZDIzMC00MzZkLWExOTgtZDNlNGQyM2IzYzFmIiwibmV0IjoidGNwIiwicGF0aCI6Ii8iLCJwb3J0IjoiMTAwIiwicHMiOiJAVjJhcnluZ192cG4g8J+HrvCfh7cg2YXZhNuMINi02qnZhiIsInNjeSI6ImF1dG8iLCJzbmkiOiIiLCJ0bHMiOiIiLCJ0eXBlIjoibm9uZSIsInYiOiIyIn0=

🤍