2777
2789

شب حمله اسراییل رفتیم مبل سفار دادیم حالا امروز زنگ زدم میگن کارخونه بسته پول بیعانتونم پس نمیدیم حالا چیکار کنم تو این اوضاع جنگ😭پولم رو هواست معلومم نیست کی تموم میشه

‌‌‌

هیچی کاری نمیشه کرد ...الان من پسرمو کلی کلاس نوشتم مولم دادم ی جلسه هم تشکیل نشدن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارخونه چرا بسته 

نمیخوان نون بخورن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای بخدا هممون گرفتار شدیم 😔

چاره ایی نیست همه جا تعطیل 

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

دقیقا همون روز من میخواستم برم میز ناهارخوری بگیرم ،بقیهشم چک قرار بود بدم.ولی اون روز حالم بد شد اصلا نمیتونستم راه برم 

گفتم بمونه برا بعد ،حالم بهتر شد میرم 

خدا رحم کرد 

چون الان اگه گرفته بودیم ،شوهرم سه وعده غر و نق میزد که چک رو چجوری پُر کنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)