2777
2789

مادرش میمیره و زن بابا میاد رو سرش و چنتا بچه میاره و پدرشو خیلی اذیت میکننو اینم از ترس جونش فرار میکنه 

بعد میگف ب بابا سهم الارث خوبی میرسه بره دنبالش ولی نمیره کلا دست شسته من چون وکیلم داشت مثلا مشورت می‌کرد 

رابطمون دوستانه تموم میشه احتمالا ولی میخام بهش بگم ک از باباش وکالت بگیریم و انشاالله سهم الارثشو وصول کنم الانم هیچ پولی نمیگیرم ازشون هر مبلغی وصول کردم ی درصدی رو در نظر میگیرم مثلا ۲۰٪

نظرتون چیه . بنظرتون خودمو کوچیک میکنم ؟

ولی خب اگ بشه حق الوکاله‌ی خوبی گیرم میاد .

از خودش ک خیری نرسید بهم 

نظرتونو بهم میگید لطفا ک چیکار کنم 

(کارآموزوکالتم)

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ درصد چه خبره عزیزم ؟

یعنی یک پنجم کل ارثشو میخوای بگیری

بخدا حلال نیست این پولایی که وکیلا بالا میکشن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

چه فکر مسخره ای

فقط خودتو کوچیک می کنی جلوی همشون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

۲۰ درصد چه خبره عزیزم ؟یعنی یک پنجم کل ارثشو میخوای بگیریبخدا حلال نیست این پولایی که وکیلا بالا میک ...

تازه کارآموزه ....‌ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

۲۰ درصد چه خبره عزیزم ؟یعنی یک پنجم کل ارثشو میخوای بگیریبخدا حلال نیست این پولایی که وکیلا بالا میک ...

عزیزم شاید یکسال پرونده ش طول بکشه بلکه هم بیشتر چرا حلال نباشه چرا وقتی اطلاعات کافی ندارید قضاوت میکنید 

معمولا توافقی هست گفتم مثلااا حتی شایدم بیشتر

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

تازه کارآموزه ....‌

یک ونیم ساله دارن کار میکنم و پرونده مشابه داشتم

نه.چون رابطتتون رو نمی‌خوای جدی کنی انجام نده.انجام دادی پول ندادن چی

خانواده خوبی ان