2777
2789
عنوان

خواهرم داره از شوهرش جدا ميشه

287 بازدید | 12 پست

اين وسط منم با شوهرم و خلنوادش كلي انشو درگيري داشتم و شوهرم بزگشت گفت شما خانوادگي اينطورين اونم از خواهرت الان منم برم درهواست بدم همه حقو به شوهرم ميدن با اين همه خيانتو دروغ و عوضي بازي مجبورم يه مدت باهاش بسادم تا تكليف خواهرم مشخص بشه

ن بابا

ت فامیل ما هم ۲ تا خواهر با هم طلاق گرفتن.

کسی حق رو ب شوهرشون نداد

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا اونم شوهرش معتاده و خرج نميده خواهرم خيلي سعي كرد تركش بده دوبار بردتش كمپ وليي 😞

ولش کن مگ ما زنا باید این مردای بیشرفو جم کنیم ول کنین بیخیال حرف مردم واسه خودتون زندگی کنین

عزیزم ارزش و شخصیت شما به حرف مردم نیست

حرف که همیشه هست و از قدیم گفتن حرف مَردم باد هواست 

مهم سلامت روحی و عاطفی شماست باید راهی رو انتخاب کنید که کمترین آسیب رو ببینید 

در پناه حق موفق باشید 

حتما هم با یه مشاوره صحبت کن

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

اخه بچمم اين وسط تباه ميشه دارم دق ميكنم

خواهر من با طرز فکرشما چند سال با یه آدم بی خودی موند 

خودش که هیچ بچه هاش تو استرس نابود شدن 

یه ترسش دهن مردم بود یه ترس دیگه اش نگران بچه هاش 

از موقعی که طلاق گرفته میگه الان دارم معنی زندگی رو میچشم 

بچه هاش هر روزی که دوست داشته باشند میان پیش خواهرم 

روحیه خواهرم و بچه هاش خیلی خوب شده چون دیگه تنش نمیبینن جنگ و دعوا و بی احترامی نمیبینن هر کدومشون جدا از هم با حال خوب از بچه ها نگهداری میکنن 

ما تو شهر کوچیک زندگی میکنیم مطمئناًتصورمون حرف و حدیث زیاد بود ولی برعکس مردم غرق در مشکلات خودشونن