2777
2789

هیچ وقت فکر نمیکردم تااین حد خنثی بشم نسبت بهش 

وقتی هس انگار نمیتونم نفس بکشم 

از ته دل حسرت باهامه تاابد 

❌❌❌❌اقایون درخواست ندید اصلا❌❌❌❌❌❌

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

والا منم میگم خوشبحال اونایی که عاشق نیستن 

منطقی برخورد می کنن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد اتفاقی از طرفش برات اوفتادع ک سرد شدی نسبت بهش 

والا کار ،کار خودشونه🌝

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

والا منم میگم خوشبحال اونایی که عاشق نیستن منطقی برخورد می کنن

زندگیه دیگه بازی شطرنج نیس 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

لابد اتفاقی از طرفش برات اوفتادع ک سرد شدی نسبت بهش والا کار ،کار خودشونه🌝

خیانت کرد توی اووج اعتمادم 

توی بدترین زمان حساس ترین زمان

خیانت کرد توی اووج اعتمادم توی بدترین زمان حساس ترین زمان

قربون‌ دل زخمیت برم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

من از این می‌سوزم که باشه مردا همشون اصلا عوضین 

ولی خانوما که خدای احساساتن چطوری پا میزارن روی دل همجنسشون و ب همجنسشون خیانت میکنن ایشالا خیر نبینن همچین زنایی از زندگیشون🥲🥲

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

از کجای برنامه ایرانسل من متوجه تماساش شدی کدوم قسمته؟

حساب من

پروفایل

تاریخچه

جزییات دوروزاخر

فقط ارسالی هارو نشون میده عزیزم

قربون‌ دل زخمیت برم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من از این می‌س ...

خدانکنه عزیزم💋♥

میدونی سوزشش کجاس ک این خانوم میدونسته ک این عوضی زن و بچه داره😭😭😭

خدالعنتش کنه انشالله

خدانکنه عزیزم💋♥میدونی سوزشش کجاس ک این خانوم میدونسته ک این عوضی زن و بچه داره😭😭😭خدالعنتش کنه ان ...

🥲🥲کی تموم میشن نسل این زنیکه هایی سوار زندگی مردم میشن ایشالا خیر نبینه