سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4857 عنوان خوشبحال اونایی ک عاشق شوهرشون هستن 186 بازدید | 13 پست هیچ وقت فکر نمیکردم تااین حد خنثی بشم نسبت بهش وقتی هس انگار نمیتونم نفس بکشم از ته دل حسرت باهامه تاابد ❌❌❌❌اقایون درخواست ندید اصلا❌❌❌❌❌❌ از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤 1404/04/01 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_بهار عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 1891 دوستان خواهشا ۵پست آخریم رو گزارش بزنید هرکی زد لایک کنه براش آیت الکرسی میخونم ❤️🎀
nily7777 عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6769 والا منم میگم خوشبحال اونایی که عاشق نیستن منطقی برخورد می کنن یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره...!
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7392 لابد اتفاقی از طرفش برات اوفتادع ک سرد شدی نسبت بهش والا کار ،کار خودشونه🌝 نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4857 والا منم میگم خوشبحال اونایی که عاشق نیستن منطقی برخورد می کنن زندگیه دیگه بازی شطرنج نیس از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
دوقلوهامامانی1 عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6146 لابد اتفاقی از طرفش برات اوفتادع ک سرد شدی نسبت بهش والا کار ،کار خودشونه🌝 صد البته کار خودشونه مردای خودشیفته بدجنس این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4857 لابد اتفاقی از طرفش برات اوفتادع ک سرد شدی نسبت بهش والا کار ،کار خودشونه🌝 خیانت کرد توی اووج اعتمادم توی بدترین زمان حساس ترین زمان از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7392 خیانت کرد توی اووج اعتمادم توی بدترین زمان حساس ترین زمان قربون دل زخمیت برم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من از این میسوزم که باشه مردا همشون اصلا عوضین ولی خانوما که خدای احساساتن چطوری پا میزارن روی دل همجنسشون و ب همجنسشون خیانت میکنن ایشالا خیر نبینن همچین زنایی از زندگیشون🥲🥲 نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
دوقلوهامامانی1 عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6146 خیانت کرد توی اووج اعتمادم توی بدترین زمان حساس ترین زمان از کجای برنامه ایرانسل من متوجه تماساش شدی کدوم قسمته؟ این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4857 از کجای برنامه ایرانسل من متوجه تماساش شدی کدوم قسمته؟ حساب منپروفایلتاریخچهجزییات دوروزاخرفقط ارسالی هارو نشون میده عزیزم از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
سرماسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4857 قربون دل زخمیت برم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من از این میس ... خدانکنه عزیزم💋♥میدونی سوزشش کجاس ک این خانوم میدونسته ک این عوضی زن و بچه داره😭😭😭خدالعنتش کنه انشالله از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7392 خدانکنه عزیزم💋♥میدونی سوزشش کجاس ک این خانوم میدونسته ک این عوضی زن و بچه داره😭😭😭خدالعنتش کنه ان ... 🥲🥲کی تموم میشن نسل این زنیکه هایی سوار زندگی مردم میشن ایشالا خیر نبینه نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
دوقلوهامامانی1 عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6146 حساب منپروفایلتاریخچهجزییات دوروزاخرفقط ارسالی هارو نشون میده عزیزم آها درسته دستت درد نکنه عزیزم این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊