2777
2789

با این شرایط نمی خواستم ن ت بین المللی قطع بشه

ولی از اینکه الان نمیتونن تبلیغ کنن خوشحالم کلی پول مفت پارو میکردن درحالی که تحصیل کرده ها بیکارن یا درآمد کمی دارن

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

الان چیزی ب تحصیلکرده ها اضافه شد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

متاسفانه به بریده شدن کاسبی ها بله خوشحالی ..

اینیستاگرام فقط برای ایران نیست بلاگری هم فقط برای ایران نیست 

خیلی ها اونجا ب هر طریقی کسب درآمد میکننبهتر از دزدی و قتل زیر فشار فقره 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

تا حدودی حق داری

مثه چی پول میگرفتن زندگی مجللشونو میکردن تو چشم بقیع

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نمیدونم ولی منم خوشحالم😑😂البته بجز اونا که یه محتوای خوب داشتن

خداوکیلی اونایی که محتوای خوب دارن انگشت شمارن

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

شاید حسودی 

معمولا کسایی ک خودشون ب جایی نرسیدن از پول بقیه حسادت میکنن و اگه مشکلی براشون پیش بیاد خوشحالی میکنن 

کسی ک خودش داره و دلش بزرگه اینجوری نیست 

فقط بلاگرا نیستن کلی انلاین شاپم بیکار شدن