2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

113 بازدید | 9 پست

من چند ساله گواهینامه گرفتم ولی بخاطر ترس و استرس ننشستم. الان واقعا نیاز دارم میخوام چند جلسه کلاس بردارم ولی میترسم بخاطر استرسی که دارم بازم نتونم اینجوری هم وقت و هم پولمو هدر دادم 

چیکار کنم این استرس لعنتی منو ول کنه 

از پدرم نمیتونم کمک بخوام علت اصلی استرس خودشه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم ترست میریزه کم کم ولی باید سعی کنی باهاش مقابله کنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

از چی میترسی دقیقا؟دلیل اصلی ترست چیه؟

تو راه خلوت میرم اوکیه ولی تا یه ماشین میاد کنارم یا بخوام لاین عوض کنم قلبم میاد تو دهنم قفل میکنم بعد میترسم بوق بزنن یا فحشم بدن 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
تو راه خلوت میرم اوکیه ولی تا یه ماشین میاد کنارم یا بخوام لاین عوض کنم قلبم میاد تو دهنم قفل میکنم ...

مربی رانندگیم بهم میگفت اگه میخایی راننده شی باید پوست کلفت بشی .از فحش و بوق اینا نترسی ..

فحشت دادن بگیر ب کتفت 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

تو راه خلوت میرم اوکیه ولی تا یه ماشین میاد کنارم یا بخوام لاین عوض کنم قلبم میاد تو دهنم قفل میکنم ...

به این فکر کن اونا همگی تعلیم دیده هستن و متوجه واگاه 

پس نیاز به ترس نیست 

برای عوض کردن لاین اول همیشه راهنما بزن با دقت اینه هاتو نگاه کن ولاین عوض کن 

از بوق واینا هم نترس 

رانندگی داخل ایران کلا با بوق وحرفای رکیک مخلوط هست 

تو شوماخر هم باشی برات بوق میزنن وناسزا میگن 

ودر اخر تمیرین تمرین تمرین 

تنها راه ریختن ترس شماست 

تمرین کردن رو اصلااااااا دست کم نگیر