2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاین لطفا تورو خدا راجب‌دوست پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مثل ادوات جنسی یا مانکن های جنسی

خواهر گلم دارم میگم نداره هرکی ام میگه داره زر میزنه فقط یه سری بهم گفت ویبره رو میخوام مجوز بگیرم برای پخش کلی گفتم نه نگیر چون زن میاد در مغازت گفت باشه

تازه اگه میداشت هم به ما ربطی نداشت و ایرادی هم نداشت ولی کلا خودت خجالت میکشی اخه

خوب آخه من میگم تا ۲ سال دیگه باهاش دوست باشم پولدار شد کاربری مغازه رو عوض کنه اون دوست دیگش تو تربت جام حس خوب‌زده برای زنش bmv ایکس تری خریده خودشم بنز سواره 

من الان ۲ سال باهاشم از بابام بیشتر بهم پول میده اگه درآمد نداشت که نمیزد الان دوستش یه شعبه زده تو ...

عارع تو مشهد بازار مسائل جنسی داغه 

اگه نمیتونی باشغلش کنار بیایی باید یا قید پسره رو بزنی یا اون قید شغلش رو بزنه به خاطر تو 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خواهر گلم دارم میگم نداره هرکی ام میگه داره زر میزنه فقط یه سری بهم گفت ویبره رو میخوام مجوز بگیرم ب ...

باشه نزن بابا🤣🤣🤣 ایشون ندارن کلا هیچی ندارن

عزیزم منظورم فروشگاه های زناشویی معمولا اینجور وسائلو عرضه میکنن جسارتی به ایشون نکردم

ببین احتمالش زیاده ادم خوب و سالمی باشه ولی اینکه بخوای همیشه شغلشو از فامیل و دپست و اشنا مخفی کنی ...

مخصوصا ننه بابام که معلمن شماها بودین قبول نمیکردبن؟؟

عارع تو مشهد بازار مسائل جنسی داغه اگه نمیتونی باشغلش کنار بیایی باید یا قید پسره رو بزنی یا اون قید ...

میگه ۲ سال فرصت بده ولی این ۲ سال عقد کنیم که من مطمئن باشم تو با منی 

ولی مم الان به بابام چی‌بگم بگم دامادت کاندوم فروشه 

باشه نزن بابا🤣🤣🤣 ایشون ندارن کلا هیچی ندارنعزیزم منظورم فروشگاه های زناشویی معمولا اینجور وسائلو ...

😂😂نه بابا اختیار داری زیبا😍 

تند تایپ کردم شاید بد برداشت کردی احه تو پیجشم واسه همین میدونم فقط واسطه میشه فروش اصلیش همون ۳ قلمه