بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هیچوقتواسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
ما کارتخوان داریم روزانه باش میکشیم همش توفکرم واریزیا روزانمون نسوزع یا نبرن
من هیچوقتواسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
ما کارتخوان داریم روزانه باش میکشیم همش توفکرم واریزیا روزانمون نسوزع یا نبرن
انشاله درست میشه من از یه بنده خدایی شنیدم که برداشت ها درست کردن ول و اریزی ها زمانبر هست تا بروزرسانی کنن نمیدونم چقدر درسته میگفت ۴۰ میلیون کاربر داشته تا اینا بروز رسانی بشه زمانبر هست
انشاله درست میشه من از یه بنده خدایی شنیدم که برداشت ها درست کردن ول و اریزی ها زمانبر هست تا برو ...
من اصلا رمزم میزنه اشتباست هیچ رمزی هم برام پیامک نشده موندم چیکنم بخدا پولی نداریم تنها درامدمون همون کارت