2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه اونی که این اینترنت وامونده رو اورد داد دست این جوانها اینطور معتاد و بیچاره کرد،الهی خیر نبینه ،ولی ترک کنید بچه ها تو این دوره های ان ای شرکت کنید ،خانمان سوزه این لامصب خمارید نه ؟بمیرم ,هیچی به زندگی سالم نمیرسه چیه اخه این تریاک و اینترنت و نچ نچ

عملی هااااا

ببخشید شوخی بود ،جنبه داشته باشید 

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خدا لعنت کنه اونی که این اینترنت وامونده رو اورد داد دست این جوانها اینطور معتاد و بیچاره کرد،الهی خ ...

چرا انقدر چرت و پرت میگی؟ همه جا دارن پیشرفت میکنن با اینترنت مردم کار میکنن چقدر مزخرف حرف میزنی 

خیلی کشور پیشرفته ای هم هستیم اینترنتم نداشته باشیم بشیم کشور جهان پخمه

چرا انقدر چرت و پرت میگی؟ همه جا دارن پیشرفت میکنن با اینترنت مردم کار میکنن چقدر مزخرف حرف میزنی خی ...

بابا من گفتم شوخی کردم ابجی گلم شما فکر کردین من خوشحالم از این بابت اینترنت اینطوریه،بازم عذر میخوام ناراحتتون کردم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

والا همه ناراحتیم ولی خوب شرایط رو باید درک کنیم،مطمعن باشید مدیران مملکتی هم دوست ندارن اینترنت اینطور باشه ولی الان تو این شرایط مجبور هستن اینکار رو بکنن،شما راضی میشدی اینطوری نبود اینترنت، ولی حتی یک ساختمون بیشتر منفجر میشد،حتی اگه قطع اینترنت بتونه از کشته شدن یک نفر جلوگیری کنه باید قطع بشه چون اون یکنفر میتونه هر کسی باشه حتی دور از جون یکی از ماها همیشه اینطور نیست که بعضی فکر میکنن این اتفاقها برا دیگرانه نه ،چیزی که مشخص هست متجاوز از اینترنت بهره میبرده برای هدایت سلاح ها برای ارتباط با زالوهایی که از داخل کمک میکنن بهشون،برای الوده کردن ،زیرساخت ها

شاد و پیروز باشید