2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه پول نیست

192 بازدید | 23 پست

یارانمو نریختن هیچی هم پول ندارم میخواستم یه کبک کوچیک درست کنم خودم با خامه که هیچی پول ندارم به نظرتون چه ایده ای به ذهنتون میرسه انجام بدم 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درمان همه درد ها پوله.. الان هر چی بگیم پول میخاد

کادو هم حتی ندارم بگیرم خخخخ

گفتم لااقل یه کیک درست کنم که اونم یارانم نریختن

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
الهی عزیزم تولدش مبارک باشهبراش یک نامه عاشقانه بنویس یا یک شام خوشمزه براش درست کن

فدااات 

چی درست کنم شام به نظرت

جدیدا ی کروسان بزرگ میخرن ک قیمتی هم نداره با ی شمع روش....شام مورد علاقشم درست کن و اگر شرایط بود برید بیرونی جایی بخوردید اگر هم نه با چندتا شمع خونتو قشنگ کن و خونه بمونید و جشن بگیرید😄

کیک ساده بدون خامه نمیتونی؟

چرا بلدم آخه من همیشه کیک خامه ای های خوبی درست میکنم میگم الان میگه برا تولد من نگا چی درست کرده

یه کیک خونگی درست کن یا کیک عصرونه حالت شمعی چیزیم بزار خونه مرتب خودتم حموم رفته و مرتب و لباس تمیز شامم غذای مورد علاقش یا چیز خوشمزه یه شاخه گلی چیزی بعدم تبریک و اینا بعدم دیگه اره دوست دارم برام مهمی ببخشید و فلان دیگه خودش میدونه پول نیست همینکه به فکرش بودی براش خوشاینده احتمالا و هرچی گفتم مخالفت نکن😂بزار بتازونه

جدیدا ی کروسان بزرگ میخرن ک قیمتی هم نداره با ی شمع روش....شام مورد علاقشم درست کن و اگر شرایط بود ب ...

کروسان هم ایده خوبیه اما شکلات و اینایی داخلش چی اونو ندارم 

آخه میترسم مادرشوهرم اینا هم بیان آبروریزی نشه هیچی درست نکنم براش

فدااات چی درست کنم شام به نظرت

ببین چی دوست داره و البته هر چی که لوازمشو تو خونه داشته باشی.

عزیزم پول خیلی خوب و لازم و ضروری هست اما باید بپذیریم که بعضی وقتا نیست و باید تمرین کنیم که در هر شرایطی لبخند به روی لبمون باشه و از زندگیمون لذت ببریم.

یه کیک خونگی درست کن یا کیک عصرونه حالت شمعی چیزیم بزار خونه مرتب خودتم حموم رفته و مرتب و لباس تمیز ...

خخخخخ مرسی عزیزم 

آخه من مادرشوهرم اینام امکان داره پاشن بیان خونمون الانم وضع مالی اصلا اوکی نیست 

نمیدونم اصلا باید چیکار کنم