2777
2789

من  که یه رمزی برام اومده فقط هم به یه کارتم 😐 دوتا کارت دارم از سپه..نوشته بروز رسانی شده ..ولی نرفتم خرید ببینم چی به چیه اصلا ...خدا کنه همه چی لااقل درست باشه یکی گفت موجودیشم کم شده ...سودمم قرار بود امروز بیاد به حسابم هیچ پیامکی نیومده..

خدایا شکرت❤

کارتهاش درسته اما حقوق رو بانک ملی و کشاورزی ریختن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا یکم  دلگرمی بهم  بدین  هر کی که پدر یا همسر یا برادرش بانک سپه  کار میکنه   آخرش چی میشه  دارایی هامون  ازبین  نمیره  من پول سپرده یک ساله گذاشته  بودم  واسه خرجی خونه ام  کی درست میشه امکانش هست  دیگه به پولمان  نرسیم  

من که یه رمزی برام اومده فقط هم به یه کارتم 😐 دوتا کارت دارم از سپه..نوشته بروز رسانی شده ..ولی نر ...

دقیقا منم دو تا حساب دارم

فقط برا اون کارتی که موجودی نداره و استفاده ای نمیکنم پیامک رمز اومد

یارانه هم به حساب همین بانک میومد، این ماه هیچ پیامکی نیومد

اطلاعاتمم که میزنه نامشخص

بچه ها کیا همسر یا پدر یا برادرشون بانک سپه کار میکنه میشه بپرسه کی درست میشه امکان هست که دارای ...

من آشنا داشتم بانک سپه

گفتم میخوام پول واریز کنم به حسابم، اطلاعاتم رو میزنه نامشخص.. گفت فعلا واریز نکن 

گفتم کی درست میشه؟ گفت زمان بره😔

گفتم موجودیم صفر نمیشه، گفت نه

دیگه نمی‌دونم راست گفت یا نه، با ی لحنی گفت آخه😔

منم نگرانم، تنها سپرده م همین بانک بود

من آشنا داشتم بانک سپهگفتم میخوام پول واریز کنم به حسابم، اطلاعاتم رو میزنه نامشخص.. گفت فعلا واریز ...

کسر نشه فقط من کل پس اندازم بود،لعنت به این جنگ ..طول بکشه صبر میکنیم‌ بازم فقط درست بشه😭

خدایا شکرت❤