2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خداروشکر هروقت قصد انجام کار یا خرید چیزی رو داشتیم خدا برامون بهترشو جور کرد

برای مثال بخوام بگم وقتی خونه میخواستیم بخریم قیمتا خیلی بیشتر از چیزی بود که ما پول داشتیم و تصمیم داشتیم ماشین و طلا و حتی گوشیمو بفروشیم ولی فقط طلاهامو فروختم و سه چهارتا تیکه رو نگه داشتم خداروشکر یه خونه خریدیم بهتر از چیزی که فکرشو میکردیم و تو یه جای خیلی خوب با قیمت خیلی مناسب تر کلا از وقتی ازدواج کردیم هرچیزی که خواستیم خدا بهترشو بهمون داد🌱 

من نزدیک بود با یه آدم نادرست عقد کنم که خدارو شکر همه چی  به طرز شگفتی برملا شد و کنسل شد 

خیلی دوران سختی بود... هر شب گریه میکردم فقط از خدا میپرسیدم چرا ؟ چرا اینکارو کردی با من حرفمو  انداختی تو دهن بقیه 

ولی در کنار روزی هزار بار خدارد شکر میکنم 

الان دل سپردم به خکمت خدا 

به زمانبندی خودش فقط

معجزه نمیدونم بشه گفت یا نه یه وقتایی که خیلی دلم پر بوده بعد داشتم به چیزی فکر میکردم وقتی قرآنو باز کردم یه ایه راجب همون میومد وقتی که خیلی دلم شکسته بود چندین بار قرآنو باز میکردم همش یه ایه میومد یا یه بار خیلی ناراحت بودم و من اصلا بروز نمیدم بعد یهو رفته بودم تو فکر توت فرنگی گفتم خیلی وقته نخریدیم اگر بخریم خوشحال میشم بابام از سرکار اومد دیدم دستشه😂معجزه نمیشه گفت ولی خب اینجور پیزارو بهشون فکر میکنم حالم خوب بشه انگار خدا میگه دیدمت ولی جدیدا حس میکنم نمیبینه منو

معجزه نمیدونم بشه گفت یا نه یه وقتایی که خیلی دلم پر بوده بعد داشتم به چیزی فکر میکردم وقتی قرآنو با ...

جذبت بالاست دختر

پس خیلی مراقب باش همش به چیزای خوب فکر کن که چیزای خوب جذبت بشن