2777
2789
عنوان

راه حلی سراغ دارین واسه چاقی

271 بازدید | 24 پست

یه دختر خانومی تاپیک زده بود با شیرخشک نان 3 سینه هاش و بدنش به مرور زمان توپر شده . منم وزنم مطلوبه ولی چون قد بلندم خیلی لاغر نشونم میده.ولی دوس ندارم ازین قرصای چاقی مثل گین اپ و سوپر فت اینا استفاده کنم🙂😂. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا داشتم سرچ میزدم تو سایت در مورد این موضوع بخونم😅

منم یه پودر پروتئینی دکتر تغذیه بهم داد تو ۱ماه ۳کیلو اضافه کردم با اینکه فقط ۱۰ روز مرتب استفاده کردم

ولی الان تموم شده میخوام پودر قوی تر بگیرم

شیر خشک خوبه؟ برگشت نداره؟

نون خامه ای به شدت چاق می‌کنه لعنتی من هروقت میخورم قشنگ چاق میشم ؛ ۵۶ کیلو شدم ؛ کلا باید ترکش کنم تاره خیلیم نمی‌خورما؛ مناسبتی چیزی باشه بخورم قشنگ همون چاقم می‌کنه ؛

نون خامه ای به شدت چاق می‌کنه لعنتی من هروقت میخورم قشنگ چاق میشم ؛ ۵۶ کیلو شدم ؛ کلا باید ترکش کنم ...

۵۶ کیلو چاقه؟😭😭😭

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

شربت سانستول کم کم وزن میگیری اما کاملا سالم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
معجون چاقی بوعلی سینا خیلییییییی عالیه هر چقد بخوای وزن میگیری بدون بارگشت و بدون عوارض هم هست خلاصه ...

قیمتش چقدره؟ 

نمیترسین عوارض بده

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍