2777
2789
عنوان

حقوقتون به ته ماه میرسه

177 بازدید | 18 پست

بچه هاما ماهی۳۵تومن میگیریم ۱۰تومن هم قسط دارم ماهی.ادم‌ولخرجی هم نیستم ولی هرچقدر مدیریت میکنم به ته ماه نمی‌رسیم😞

شماچقدرمیگیرید.چجوری مدیریت‌میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اررررره بابا تا۲ماه هم میمونه

ساعت۱۲واریز میکنن ساعت۱ تموم میشه😤

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه دارید؟ 

بنظرم مدیریتتون ضعیفه 

البته ما اداره کار میگیریم این ماه همین یکم ته کشیده 🫠

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ما حقوق ثابت شوهرم ماهی۳۰تومنه ولی کلا با باشگاهش و اینا ورودی خونمون۶۰ تومن میشه کل حقوق من برای قسطه همون ماهی۱۵ تومن تقریبا به اخر ماه هم نه نمیرسه دیگه ۲۰ ام ب اینور لنگ میزنیم

جمع حقوق خودم و همسرم حدود ۵۵ میشه 

اجاره،مخارج خونه،پس انداز شخصی،پس انداز مشترک رو جدا میکنیم 

و باقی پول برامون میمونه 

و از همین بقیه پول هم مقداریش رو میریزیم تو حساب دیگه که کنار همیشه یه مقدار پول داشته باشیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه دارید؟ بنظرم مدیریتتون ضعیفه البته ما اداره کار میگیریم این ماه همین یکم ته کشیده 🫠

تو شغل اداره ای کدوم سازمان بیشتره

میگن نظامی های درجه بالا مثلا سروان به بعد خوب میگیرند درسته؟

خدا 

جمع حقوق خودم و همسرم حدود ۵۵ میشه اجاره،مخارج خونه،پس انداز شخصی،پس انداز مشترک رو جدا میکنیم و باق ...

مااصلادیگه پس اندازی برامون نمی‌مونه همونوتلاش میکنیم فقط به آخرماه برسونیم اونم نمیشه