2777
2789

بتام بعداز ۹ روز عقب افتادن پریودی ۱۳۳ بود ۴۸ ساعت بعدش ۲۰۰ شد....دکتر گفت دوبرابر نشده احتمالا خارج از رحمه...کسی بوده مثل من ولی خارج از رحم نبوده و جنبنش سالم باشه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو واژینال ضرر نداره؟؟؟نشون میده الان؟

نه ضرر نداره 

از دکترت بپرس چه روزی بری نشون میده

انشاالله سالم باشه بارداریت  

ولی حتما ازمایشو تکرار کن که اگر خارج رحمه سریع سقطش کنی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
برای من نشون میده چون بتام خیلی رفته بالا،،،،، فکر می‌کنم بتا بالای ۱۰۰۰ باشه سونو نشون میده

اهان...آره درست میگید بتای بالارو نشون میده ...ان شاءالله که سالم باشه و خیالتون راحت بشه

اهان...آره درست میگید بتای بالارو نشون میده ...ان شاءالله که سالم باشه و خیالتون راحت بشه

من دوتا بچه ی بزرگ دارم،،،تو این وضعیت ناخواسته حامله شدم چند روزه حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم اصلا نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم 

من دوتا بچه ی بزرگ دارم،،،تو این وضعیت ناخواسته حامله شدم چند روزه حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم ...

اینجوری نگو توروخدا....خدا خواسته ...ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاد و قدمش خیر باشه...من ۱۰ ساله ازدواج کردم دوساله اقدامم نمیشه ...الانم که حامله شدم میگن احتمال خارج از رحمه...حامله شدن شما آرزوی خیلی هاست همیشه به این موضوع فکر کن گلم....خاله ام پسر کوچیکش که به دنیا اومد پسر بزرگش ۳۰ سالش بود 😂😂خیلی هم خوشحال بود که بچه دار شده