الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا طاها میخاد بره با اکس قبلیش رل بزنه برمیگرده بهم من تحقیرش کنم در آخر
اصلا اون مرد ترو نمیخواد هیچ جوره ازت خوشش نمیاد اینهمه تحقیرت کرده چرا ولکنش نیسیتی بی خیالش شو ملا از همه ویز و همه جا بلاکش کن وگرنه ب شدت آسیب میبینه یکی دیگه رو دوسداره ترونمیخوارد مستقیم هم بهت گفته منتظر برگشتن و تحقیر کردنشم نباش بی خیالش شو برو دنبال اهدافت
حس میکنم دختر خیلی ساده و بدون اعتماد بتفسی هستی زیاد آویزون و وابسته بقیه میشی ب جای اینکارا رو خودت کار من اعتماد بنفستو ببر بالا وگرنه اینجوری ادامه بدی بدبخت میشی دختر خوب رو خودت خیلی زیاد کار کن چرا انقد خودتو کم میبینی خیلی میتونی خوب باشی دست خودته اونموقع ک بقیه جذبت میشن
عزیزم هروقت پیاممو دیدی میشه حستو در مورد ازدواجم بگی سنتی هس یا نه و تو چه سنی و با چجور شخصی و موق ...
متاسفانه شماهم اعتماد بنفس خیلی ضعیفی دارین و اصلا خودتونو و قبول ندارین خیلی فکرای بدی میکنین و باعث ضربه زدن ب خودتون میشین دستت از کارات بردار فقط ب هدفت فکر کن ب فکر ازدواج اصلا نباش هدفت مهم تره تلاش بکن بهش میرسی حتما هنوز سنت خیلی زیاد نیس حدوا 24 اینا باید باشی وقط حالا حالاها برای ازدواج داری اصلا ازدواج چیز خوبی نیس انقد ب فکرشی چرا انقد نگرانی ب وقتش ازدواج میکنی ولی چرا عجله داری میخوای خودتو بد بخت کنی؟ ب جای این خودتو و لولتو بالا ببر اونموقع ی ادم خوب میاد سر راهت الان با هرکی اشنا بشی آینده خوبی باهاش نخواهی داشت