2777
2789

چرا طاها میخاد بره با اکس قبلیش رل بزنه 

برمیگرده بهم من تحقیرش کنم در آخر 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت اومدی به منم میشه بگی منم هروقت تونستی  حس قلبی  اقای س بهم چیه یعنی برادرانه هست یا فراتر از اونه، عشقه؟ بهم وینشهاد رابطه جدی میده یا میاد خواستگاری تا ۲ ماه دیگه؟ اون کسی که توی گوشیش دیدم و شک کردم دوست دخترش هست؟

حس میکنم ب طرفت میرسی

هروقت اومدی به منم میشه بگی منم هروقت تونستی  حس قلبی  اقای س بهم چیه یعنی برادرانه هست یا فراتر از اونه، عشقه؟ بهم وینشهاد رابطه جدی میده یا میاد خواستگاری تا ۲ ماه دیگه؟ اون کسی که توی گوشیش دیدم و شک کردم دوست دخترش هست؟

هروقت اومدی به منم میشه بگی منم هروقت تونستی حس قلبی اقای س بهم چیه یعنی برادرانه هست یا فراتر از ...

حس میکنم ادم  خیلی ساده و زود رنجی هستی سنت حدود۱۹تا۲۰ ته زمستونیم باید باشی 

حس میکنم طرفت دختر بازه 

با دختر دیگه ای هم حرف میزنه ازتو اصلا خوشش نمیاد و زیاد بهش توجه کردی و نشون دادی  دوسش داری و بزرگترین اشتباهتم همین بوده  اگرم ی روزی  بیاد جلو فقط برای خوشگزرونیه بی خیالش شو کلا برای تو مرد نمیشه  

میشه یکم در مورد من و آینده ام بگی

بنظرم دختر خیلی عجول و بدون اعتماد بنفسی خودتو دوسنداری و زیاد نگرانی در مورد آیندت  سنتم حدود ۲۴باید باشه حس ضعیف بودن زیاد ازت میگیرم مغرور باش دختر  خودتو دوس دلشته باش 

اشتباه بزرگی میکنی ب فکر  پیشرفت خودت باش سعی کن تو ی چیزی ک بهش علاقه داری  مهارت کس کنی و خودتو رشد بده صرفا هدفت ازدواج نباشه مهم ادمشه ب وقتش. ازدواج میکنی فقط باید صبر کنی و وخودتو درست کنی انقد لول و معیارت  پایین نباشه

چرا طاها میخاد بره با اکس قبلیش رل بزنه برمیگرده بهم من تحقیرش کنم در آخر

وای دختر چرا انقد ساده و خودتو کوچیک میکنی  اون پسر کلا پسریه ک خودشم تکلیفش مشخص نیس کلا ادم دختر بازیه  با اکسشم رابطه طولانی داشته و همیشه هم ب فکرش بوده اما ب ی دلیلی دختره پسش زده کلا آدم بی ارزشیه بی خیالش شو لطفا  فقط تورو ساده فرض کرده و باخوش فک کرده همیشه هستی و هروقط بخواد میتونه بهت برگرده برو خدارو شکر کن ک دست از سرت برداشته و برنگرد بهش کلا بلاکش کن از زندگین ب هر طریقی نزار بهت پیام بده  چون اگ دوباره بری باهاش بشدت آسیب میبینی و اذیتت میکنن خیلی زیاد  از من گفتن 

اعتماد بنفس ضعیفبم داری خودتو پرورش بده تا انتخاب بهتری داشته باشی کتاب زیاد بخون