2777
2789

حقیقتا من نمیدونم چرا اصلا نمیتونم تصور کنم که یه مرد کسی رو دوست داشته باشه و عاشقش باشه( احساس میکنم همه اش الکیه)

نمیدونم چرا واقعا🤦🏻‍♀️

(قبلا این تاپیک رو زدم اما یه بچه خوشگل اومد دعوا راه انداخت و نی نی یار هم تاپیک رو قفل کرد و ما هم بدون نتیجه گیری موندیم)

اگه اقایون این تاپیک رو میبینن لطفا توضیح بدن که درسته یا نه🙏🏻✨

مردا تنوع طلبن

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو دارم در مورد نردا عشق و وفا داری این حرفا به نطرم توسون قفله ،دل نیست که پارکینگه همه ر ...

ولی کلا احساس میکنم نمیتونن کسی رو دوست داشته باشن و یا عاشقش باشن🥺

ولی به نظرم این درست نیستمرد ها تنوع طلبن❌ نر ها تنوع طلبن✅

درسته

من حس میکنم اقایون فقط یه نفرو دوست دارن دیگه نفر بعدی وجود نداره حالا نمیدونم

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

منم نظرم همینه یا حداقل درمورد همسرم اینه 

همسر من ذاتش(نه تربیت خانوادگیش)حوریه ک تا وقتی باتوخوبه ک منفعتی باشه کوچکترین ناسازگاری و ناملایمتی رو تو زندگی نمیتونه تحمل کنه و سریع واکنش نشون میده بدون درنظر گرفتن فرد مقابل ک کی هست میخاد مادرش باشه یا من 

و من دقیقا نقطه ی مقابل شخصیت ایشون هستم و خیلی سخت میگذره برام خیلی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

منم همین نظرو دارم لعنتی واسشون هر کاری میکنی بازم رازی نمیشن فک کنم بخاطر همین بوده زمان های قدیم چند تا زن میگیرفتن 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻