2777
2789
عنوان

سنگدون مرغ برای گربه

160 بازدید | 23 پست

بچه ها یه گربه توو حیاطمون زاییده بچه هاش ۳ ماهه اینتوران . جیگر که میگن ندیدن ویتامین آ داره مسموم میشن . سنگدون مرغ بهشون هر روز بهشون بدم مشکلی نداره؟ 

منم ب گربه تو حیاتمون هم سنگدون میدم هم جیگر مرغ یکساله اینجام میدم بهشون طوریشون نشده خداروشکر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکلت مرغ هم دوست دارن بعضی وقتا هم میدم بهشون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

اول بگم که لطفا از فحاشی بپرهیزید♡ممنوندوما اینکه استاتر عزیز به گربه های خیابون نباید غذا داداگر وا ...

دلیلش چیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سفت نیست؟ خودش میره بیرون همه چی میخوره  به هرچی عادتش بدی همش همونو ازت میخواد چیزای مختلف بده نه فقط گوشت هر روز هم بهش نده بزار طبیعتش که دنبال غذا میره براش بمونه تو حیاطم اصلا و اصلا بهش غذا ندی چند روز دیگه وگرنه غرش میکنه میگه حیاط مال منه بیرون بریز براش گربه بیش از حد لوسه 

اول بگم که لطفا از فحاشی بپرهیزید♡ممنوندوما اینکه استاتر عزیز به گربه های خیابون نباید غذا داداگر وا ...

توانایی سرپرستی گرفتنو ندارم وگرنه حتما میگرفتم

نمیدونم خیلی گناه دارن آخه🥺

ایشون درست میگن اگه گارد نمی‌گیری باید بگم تعادل بهم میریزد گربه ها موش نمیگیرن جمعیت موشها زیاد میش ...

گربه حتی سیر هم باشه موش‌ میگیره چون طبیعتش کشتن موشه 

ربطی نداره 

اگه برای این میگین که گربه ها وحشی هستن و اینا باید بگم اگه وحشی بودن تو جنگل زندگی میکردن نه تو مکان های زندگی انسانها 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلیلش چیه

دلایل مختلفی داره

اولا اینکه توازنی در شهر برای زندگی حییونایی مثل سگ یا گربه به وجود اومده

حالا فکر کن مردم این شهز مثلا به گربه ها علاقه ی بیشتری نشون بدن و بهشون بی رویه غذا بدن این چرخه ی غذایی مختل می شه چون مثلا موش که غذای گربس اصلا دیگه نمی تونه توی اون منطقه زندگی کنه

و اینکه یه بخش عمده ای از رفتار های مربوط به غذا یابی و زنده موندن اکتسابیه؛خب مسلمه که وقتی جای مامان گربه خوبه خود بچه گربه ها هم اونجا می مونن و عملا یاد نمی گیرن چطور از خودشون دفاع کنن

همشون که نمی تونن توی اون حیاط بمونن(رفتار های قلمرو خواهانه دارن گربه ها)و بعدش دیگه نمی تونن از بچه های آینده ی خودشون دفاع کنن و حتی از خودشون

دلایل مختلفی دارهاولا اینکه توازنی در شهر برای زندگی حییونایی مثل سگ یا گربه به وجود اومدهحالا فکر ک ...

قبول ندارم حرفاتو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسکلت مرغ خیلی بهتره هم ارزونه هم از جای منصف بخری کلی هم توش گوشت داره. 

ارائه تجربه از منی که ۱۶ تا گربه بزرگ کردم به شما: 

۱)زیادی بهشون رسیدگی نکنید و دلتون نسوزه، هرچقدر بیشتر بهشون غذا بدی گیج تر میشن و خوی وحشی گریشیون از بین می ره، در نتیجه طبیعتشون دست خوش تغییرات منفی میشه. 

🔴مثل پسری که کار نمیکنه و از جیب خانواده امرارمعاش می کنه، رفته رفته مرد بودن یادش میره و مثل دختر بچه ها میشه🔴

۲)اگر دیدید مادر گربه ای رو رها کرده یا اونیکی ها باهاش بازی نمیکنن، دلتون براش نسوزه ببرید دکتر و... 

🔴مادر و بچه ها، گربه ضعیف رو تشخیص میدن و ولش میکنن تا بمیره، شما ۱٠٠ میلیون هم خرجش کنی شاید در ظاهر حالش خوب بشه ولی چون بنیه اش ضعیفه در هر صورت میمیره یا زجر کش میشه. 

مثل بیمار سرطانی روده که هر چقدرم شیمی درمانی بشه بازم اخرش مرگه، فقط الکی جسمش رو خسته تر و جیبش رو بی پول تر می کنه🔴

۳)تحت هیچ شرایطی اجازه وابسته شدن به هیچکدوم از گربه ها(چه مادر، چه بچه)  رو به خودت نده... 

🔴مرگشون باعث میشه نصف وجودت رو از دست بدی و خدایی ناکرده اگر نتونی خودت رو کنترل کنی ممکنه دچار افسردگی حاد هم بشی🔴

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

گربه حتی سیر هم باشه موش‌ میگیره چون طبیعتش کشتن موشه ربطی نداره اگه برای این میگین که گربه ها وحشی ...

والا من دیدم ازشون فرار می‌کنه با چشم خودم دیدم تهران تو جوباش موشا جولان میدن گربه هام اصلا نزدیکشان نمیشن اصلا آنقدر خپل شدن نای راه رفتن ندارن

توانایی سرپرستی گرفتنو ندارم وگرنه حتما میگرفتمنمیدونم خیلی گناه دارن آخه🥺

قبول دارم ولی ببین شهر پر غذاس برای اینا

اگر مردم لطف کنن و بچه های گربه هاییو که رفتن غذا گیر بیارن برای خودشون و بچه هاشون رو برندارن ببرن(معمولا هم می گن وای نه ما دو دقیقه وایسادیم مادرشون نیومد سراغشون😁)

به راحتی می تونه غذای خودشو بچه هاشو تعمین کنه