2777
2789

سلام بچه ها 

امروز زنگ زدم یه جایی قیمت گرفتم برای لیزر موها گفت ما ipl میکنیم 

من یه جلسه با دستگاه ایلایت رفتم خیلی برام خوب بوده با همون یه جلسه رشد موهام خیییییلی کم شده

من تا حالا اسم iplرو نشنیده بودم 

کسی میدونه اصلا چیه و چطوریه؟

نسبت به ایلایت و الکس و دایود؟؟؟؟

الکس خیلی گرونه😞

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

ايلايت اصلا ليزر موهاي زائد نيست

ي نوع اشعه ست بعدشم فقط حجم موهارو كم ميكنه بعدش دوباره مثل قبل برميگرده

الكساندارايت ولي ليزر موهاي زائد كاربرد زيبايي هم داره ك استفاده نميكنن

ايلايت خيلي دردا داره الكس اصلااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی.پی.ال اشعه‌ی نوره، لیزر نیست. لیزر قوی‌تره و اثر دائمی‌تری داره. ولی به رنگ پوست و نوع موت هم بستگی داره دیگه. اما اگه پوست سفید و موی تیره داری باید بری سراغ همون لیزر الکس. با بقیه بعیده نتیجه ماندگار بگیری.

ايلايت اصلا ليزر موهاي زائد نيست ي نوع اشعه ست بعدشم فقط حجم موهارو كم ميكنه بعدش دوباره مثل قبل بر ...

مرسی عزیزدلم 

اصفهان خیلی تخفیف نمیزنن آخه😞

آی.پی.ال اشعه‌ی نوره، لیزر نیست. لیزر قوی‌تره و اثر دائمی‌تری داره. ولی به رنگ پوست و نوع موت هم بست ...

آره چون پرسیدم نگفت لیزر گفت ما آی پی ال میکنیم و قیمت هاشم بالاتر از ایلایت بود