2777
2789
عنوان

عقب انداختن پریود برای مراسم عقدم

165 بازدید | 9 پست

جشن عقدمه سوم . منم ۳ ‌.۴ روز دیگه پریود میشم 

میشه بگید قرص ال دی چجوری مصرف کنم پریود نشم 

آخه لباسام رنگ روشنه از اول صب تا شب درگیرم خیلی اذیت میشم تو تالارم همش استرس کثیف شدن لباس و دارم 

❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امشب قرص بخور

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اخه همه میگن خیلی عوارض داره و دیر شده🥲🥲

،من اینقدر خوردم که دیگه اوستا شدم،عوارض هم با یه بار که چیزی نمیشه شاید یکم تهوع شاید ...دیر هم نشده میتونی از امشب بخوری شبی یکی تا وقتی که بخوای عقب بیفته

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

دستتون درد نکنه لطف کردید🥲💗

فداات،پیشاپیش عروسیتون هم مبارک،خوشبخت باشی عزیزم