2777
2789
عنوان

ببینید قشنگههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 107 پست
مرسی عشقم😘

خواهش ميكنم گلم😘

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امتحان کردم نشد😢😭

با عكس تو كامنت گذاشتم ببين

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
فداااات عزیزززم‌مرسی اخه چون اولین بارم بود رنگ کرده بودم هی به مامانم میگفتم روشن شده ..تو باعث شدی ...

بخاطر اينكه اولين باره هنوز عادت نداري به چهرت عزيزم 

بعدا ميفهمي چقدر قشنگ شدي 😍😍😍

چون خوشگلی جفتشم بت میاد بیشتر عسلی  دفعه بعد برو تو کار دودی استخونی و اینا

با چشمای خوشگلت نگا میکنی عزیزم ...راستش شوهرم از رنگ اصلا خوشش نمیاد اینم با التماس گزاشتم 

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد
با چشمای خوشگلت نگا میکنی عزیزم ...راستش شوهرم از رنگ اصلا خوشش نمیاد اینم با التماس گزاشتم 

شوهرتم کم کم عادت میکنه 

اصن مشکی ادمو خسته میکنه بسه دیگه تا مجردی مشکی بوده زیاد بمونه رودل میکنه فک میکنه چ خبره 😆😆😆