2777
2789
عنوان

دیگه ازدواج کردن برام شد غیر ممکن

390 بازدید | 22 پست

۳۳ سالمه تو این شرایط ازدواج کردن و شریک زندگی داشتن برام شد غیر ممکن البته من بالای ۱۰ ساله از خدا میخوام و نمیشه هر کاری کردم به هر دری زدم چقدر تلاش کردم آشناییام به ازدواج نرسید نه با کسی که دوسش دارم چندساله شد نه با آدمای دیگه دیگه برام کشته شدن و موندنم فرقی نداره تو این شرایط اما دلم نمیخواست حسرت به دل بمیرم هرچیزی یه زمانی داره یه قشنگی داره این همه سال شرایط عادی تر بود حتی زمان کرونا من امید داشتم بشه و برام نشد میخوام قید ازدواج و بزنم هرکاری میکنم هرچقدر منطقی با خودم حرف میزنم پذیرش ندارم به کارم شغلم ابعاد دیگه زندگی دوستام و گشت و گذار   انگار تو این شرایط که تنهایم خیلی بیشتر ازارم میده این خلا همیشه اذیتم میکنه 

یکم از فکرش بیا بیرون یکم ازش دور  شو. 

هرچی ادم بیشتر در پی یچیزی باشه بیشتر ازش دور میشه. 

انقدرم بخوای اصرار و پافشاری کن و سعی در عوض کردن قضا و قدر الهی داشته باشی ممکنه خدای نکرده بخت بدی نصیبت شه. 

فقط به خدا و حضرت زهرا توکل کن و ازش یه بخت خوب بخواه ولی پافشاری نکن. 

ان شاء الله که هرچی به خیر و صلاحته برات اتفاق بیوفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دركت ميكنم.ماهم چنين شرايطي و داريم،خواهري دارم ٣٣ساله ،شاغل زيبا نويسنده نقاش و البته مجرد 

هركسي خواهرمو ميبينه توي يك نگاه ميپسنده ولي وقتي يكم پيش ميرن يا خواهرم نميپسنده و يا اونا كنار ميرن،خودش نااميد شده ما هم حسابي غصه ش. رو ميخوريم مشكل ما اينكه خواهرم به شدت دل سرده و زود از ادما ايراد ميگيره 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین

این رو زیاد بخون به علاوه نمازات

اگه تو سرنوشتت باشه حتما ازدواج میکنی نگران نباش والا من انقد انسان عجولی بودم درس رو میگفتم نمیتونم بخونم هی فکر بد میدادم آخری خوندم ازدواج که بمونه همیشه فکر منفی میومد تو سرم ولی ازدواجم کردم آخرشم برا بچه میگفتم اگه بچه دار نشم چی

ولی خدا همه‌شوو داد بهم ولی بازم من کم فکر هی فکر منفی میاد تو سرم برا بعضی چیزا در حالی که میدونم خدا برام حلش میکنه

یکم از فکرش بیا بیرون یکم ازش دور شو. هرچی ادم بیشتر در پی یچیزی باشه بیشتر ازش دور میشه. انقدرم بخ ...

خیلی اینکارو کردم وقتی میگم به ابعاد دیگه زندگی پرداختم یعنی رها کردم خیلی وقتا اما بازم نشده 

من دوستم چله زیارت عاشورا حق شناس رو گرفت سه ماه بعدش ازدواج کرددوبار هم گرفت

من یه بار خودم گرفتم 

یه بار یکی برام گرفت 

یه بار نایب گرفتم بازم نشد ازدواج کنم 

دركت ميكنم.ماهم چنين شرايطي و داريم،خواهري دارم ٣٣ساله ،شاغل زيبا نويسنده نقاش و البته مجرد هركسي خو ...

من به آدما فرصت میدم اما خب به دل نشستن برا ازدواج مهمه 

رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثیناین رو زیاد بخون به علاوه نمازاتاگه تو سرنوشتت باشه حتما ازدواج م ...

عزیزج ممنون از توصیه ات ولی همه اونایی که ازدواج کردن نماز خوندن ؟من چندسال پیش میخوندم الان چندساله نمیخونم  

من به آدما فرصت میدم اما خب به دل نشستن برا ازدواج مهمه

خواهر منم دقيقا حرفش همينه 

ميگه طرف به دلم نميشينه

مثلا يكي از مورداش پسر همسايه مون بود 

بازاري بود تحصيل كرده خوش چهره و اروم خونه زندگيشم عين قصر و سه سالم از خواهرم كوچيكتر بود

هرچي گفتيم زنش شو گفت به دلم نميشينه

حس ميكنم گاهي خودش چوب ميزنه به روزي خودش

خواهر منم دقيقا حرفش همينه ميگه طرف به دلم نميشينهمثلا يكي از مورداش پسر همسايه مون بود بازاري بود ت ...

خل شاید داش نمیخواد با پسر موچیکتر از خودش ازدواج کنه  یه سوال خواهرت قبلا کسی و دوست نداشته که شکست عاطفی خورده باشه ؟

عزیزج ممنون از توصیه ات ولی همه اونایی که ازدواج کردن نماز خوندن ؟من چندسال پیش میخوندم الان چندساله ...

بله اهل نماز شب و دعا و مسجدن

ايشون دلشون ميخاد اول عاشق شن و بعد ازدواج كنن

جالب ابنكه اهل دوستي هم نيستن 

خب اخه ادم اگه دوست نشه چطور عاشق شع