2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست

غیر این هیچی دیگه ندیدم .... ولی دوسه بار همین موضوع پیش اومده.... میترسم بگم مخفی کار تر بشه

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله با این حرفت اگه تو فکرش هم نباشه تو سرش میندازی

انشاالله که این طور نیست

حداقل خواستی بگی سر بسته بگو دوست ندارم جز من به کسی لبخند بزنی

کار شیطون برو حالش و ببر شبت و خراب نکن برای آدمای گذری زندگی این آقا متعلق به خودت خانم خوشگله عزیز

اتفاقا رو من خیلی شکاک و بد بینم هست...برا همون همیشه این تو ذهنمه ک کافر همه را ب کییش خود پندارد....الان من چیکار کنم ...رفته بیرون خرید اومد چه رفتاری کنم؟

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

والله با این حرفت اگه تو فکرش هم نباشه تو سرش میندازی انشاالله که این طور نیست حداقل خواستی بگی سر ...

چقد مدل حرف زدنت آرومترم کرد😘

چقد مدل حرف زدنت آرومترم کرد😘

عزیز دل من چرا زندگی رو واسه شک های الکی واسه خودت تلخ می کنی. به نظرم اینقدر تو ذهنت بهش فکر کردی که فکر می کنی همسرت واکنش میده. دیگه بخدا مردا اینقدرم سست عنصر نیستن که. بشین زندگیتو بکن. شما به شوهرت محبت کن و برس

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

سلام خانوم عزیز

عزیزم نبایدبه شوهرت شک داشته باشی گلم شایدخیالاتی شدی یایلحظه حساس شدی بهتره ازافعال معکوس استفاده کنی وباشوهرت حرف بزنی مثلا بگی خیلی بده ک مرد به خانوم نامحرم نگاه کنه چون اینجوری همسرشو عذاب میده وازاین حرفا خیلی بیشتربه همسرت محبت کن واین قضیه روفراموش کن