2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

411 بازدید | 24 پست

ب شوهرم شک دارم ک با همسایه بیوه مون رابطه داره ....آخه چن بار دیدم ک نگاش میکنه لبخند میزنه اون زنه هم سهی میکنه نگاش نکنه و سریع سرشو گرم میکنه....بنظرتون خیالات برم داشته ؟؟؟بشینم با شوهرم صحبت کنم؟بعد چن روز از ماموریت اومده تا این حرکات و دیدم اصن حالم بد شد یهو انرژیم واسه شب تحلیل رفت....در ضمن قیافه و تیپ زنه ب خود من نمیرسه 😒😔😔😔😔

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

ایندفعه تا زنه رو دید محکم بزن تو پاش

هم خودش میدونه چرا خورده هم شما میدونی چرا زدی

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیخوام بدبینت کنم اما اگه خانمه خودشو جمع میکنه شاید شوهر شما بهش نظر داره اما شایدم حدس باشه هیچ کاری نکن تا مطمئن شی

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
منم این چن روز خونه مامانم بودم ...نه اینو مطمئنم چون اونجا خونه خواهرشم هست ازونجا بهم زنگ زد

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

شاید شوهرت زیادی اجتماعیه😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نمیشه شک کرد اما باید مراقب بود.

ماهم یه همسایه داریم اینطوری.

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.