2777
2789

کیا دانشگاه فرهنگیان درس میخونن بیاید اینجا لطفا بهم بگید که بعد این همه زحمت کشیدن برا کنکور برای اینکه فرهنگیان بیارید وقتی برا دانشگاه مورد علاقتون فرهنگیان قبول شدین چه حسی داشتین و چجوری بود تعریف کنید و اینکه ایا از فضای دانشگاه‌ خوشتون اومد و اینکه ایا لیاقت این همه تلاشتونم داشت ؟❤️😁

چون خودمو هدفم فرهنگیانه بخاطر همین یکم کنجکاوم در موردش🥲

ارزشش رو نداشت, از فضای دانشگاه حالم بهم خورد! تا چندماه افسرده بودم, اشتباه ترین تصمیم زندگیم بود م ...

ای وای چرا من امسال فرهنگیان نیاوردم که سال کنکور خودم بود پس تصمیم گرفتم باز دوباره پشت کنکور بمونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای چرا من امسال فرهنگیان نیاوردم که سال کنکور خودم بود پس تصمیم گرفتم باز دوباره پشت کنکور بمونم

اگ خانوادت وضع مالیشون خوب نیست فرهنگیان خوبه برات, اما اگه پولداری عمرت رو توی فرهنگیان تلف نکن افتضااااحه

اگه از فضای دانشگاه‌ عکس دارین بفرستین اینجا

همون مدرسه دوران دبیرستانت رو تصور کن میشه دانشگاهت با این تفاوت ک یه چادرم سرت میکنن و هزارتا مخبر دور و برتن نمیتونی جم بخوری

من پیرا پزشکی ام 

راستش علاقه ام ب رشته خودم بیشتره

ولی فرهنگیان برای کسی که مستقل شدن از سن پایین براش مهمه و میخواد کارش تضمین بشه خیلی خوبه برای همین خیلی وقتا با خودم میگم.کاش فرهنگیان هم جزو انتخاب رشته ام بود.