2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طبق شنیده هام : میگن اونجا وقتی میری فقط باید خودت  بلد بوده باشی هیچی یاد نمیدن و دوستم میگفت هرچی بلدم از خودمه

#به_وقت_اندیشیدن #میهن_پرست ایرانِ بدون پیشوند/ دانشجوی بیوتکنولوژی در والنسیا .

منم می‌خوام برم رشته زبان حیف عقل الآنم موقع کنکور نداشتم، تنها چیزی میتونم بگم اول راه زبانت تقویت کن کلاس بری بهتری، بالاخره کنکور کلا زبان انگلیسی گرامر و لغات ایناست، زیاد خوب نباشه زبانت چجوری میخوای بزنی؟ اگه الان نمی دونم تلگرامت وصل میشه یا نه، ولی همین گروه های کنکور زبان عضو شی میتونی از بقیه هم کمک بگیری

هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
واقعا ؟اونجا از صفر یاد میدن؟

نه گلم . از صفر یاد گرفتن رو باید از کلاس و آموزشگاه شروع کنی . من خودم دانشگاه زبان خواندم,  زبانم هم قوی نبود والا خیلییی اذیت شدم 

واقعا ؟اونجا از صفر یاد میدن؟

نه بابا، اونا فکر کنم دیگه نزدیک سطح B2 باشند مگه اینکه رشته های به جز آلمانی و فرانسه باشه، بقیه زبان ها از صفر یاد میدند احتمالا.(آلمانی بستگی به دانشگاهش داره از صفر یاد بده یا خودت از قبل بلد باشی، فرانسه شنیدم مطمئن نیستم خودت بلد باشی یا از صفر یاد میدند، راجب روسیه‌ای هم همینطور) ،

می ارزه ؟ به اذیت شدنش؟

ببین باید خیلییییی علاقه داشته باشی ک وقتی رفتی اونجا نترسی و ادامه بدی . ولی خب قبلا کلاس بری خیلیییییی بهتره .چون کلی کتابای زبان تخصصی باید یادبگیری . فک کن مثل این میمونه تو کلاس اولی یهو ببرنت داخل دبیرستان بگن بشین سرکلاس اول دبیرستان و درس بخوان. خب سخته دیگه اینجوری . میتونی همزمان با دانشگاه کلاس هم شرکت کنی اینجوریم خوبه .البته دیگه باید حسابی هرروز زبان بخونی

ببین باید خیلییییی علاقه داشته باشی ک وقتی رفتی اونجا نترسی و ادامه بدی . ولی خب قبلا کلاس بری خیلیی ...

واقعا من اون همه حجم کتاب و درس زبان انگلیسی دیدم مخم سوت کشید، خیلی واقعا باید آدم علاقه داشته باشه بخونه،