2777
2789

😐

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچنین 

اما روانی نه خوب نیست 

اختلال روانی دارن چون کمبود توجه و محبت دارن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

افررررررین دقیقا.چون همیشه میگه برادراش و پدرش هرروز کتکش میزدن مجردیش

برای همین سعی میکنن به ما سخت بگیرن 

و یجورایی عقده هاشونو،تروماهاشونو رو ما خالی کنن 

مامان منم همینه.. پدر زیر سرشون نبوده البته 

اما کمبود محبت و توجه زیادی داشتن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خواهرت رفته، شما رو چرا جر‌واجر میکنه مادرتون؟!

از طرفی هم، عقده دیگه، قطعا بدون اجازه که نرفته، میتونست اجازه نده. 

وا! بعضی والدین واقعا رد دادن، نمیشه بهشون گفت پدر و مادر.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خواهرت رفته، شما رو چرا جر‌واجر میکنه مادرتون؟!از طرفی هم، عقده دیگه، قطعا بدون اجازه که نرفته، میتو ...

خودشون اجازه دادن.

بعد پدرم کاملا راضی هست.

این دیوونه پدر مارو درآورده.

خواهرم ز زده میگه دارم میام بعد کولی بازی درمیاره سرش ک چرا نمیای.

خواهرم از جنگ می‌ترسه خیلی پردیس هم منطقه امن هست فعلا

برای همین سعی میکنن به ما سخت بگیرن و یجورایی عقده هاشونو،تروماهاشونو رو ما خالی کنن مامان منم همینه ...

خدا نبخششون 

بسکه این سالها عذابم داد این زن عقده ای

خدا نبخششون بسکه این سالها عذابم داد این زن عقده ای

هعیییی من هر روز درحال عذابم

با اینکه دوسشون دارم یه وقتایی خیلی ازشون متنفر میشم 

خیلی خسته لم کردن 

هعیییی من هر روز درحال عذابمبا اینکه دوسشون دارم یه وقتایی خیلی ازشون متنفر میشم خیلی خسته لم کردن

من متاهلم. 

شوهرم کتکم زد اومدم اینجا قهر. 

بخدا نصف مشکلات زندگیم‌بخاطر مادرمه از بس از کوچیکی عذابم داد ی دختر استرسی و وسواسی بار اومدم

من متاهلم. شوهرم کتکم زد اومدم اینجا قهر. بخدا نصف مشکلات زندگیم‌بخاطر مادرمه از بس از کوچیکی عذابم ...

من مثل اونا نیستم . 

عقدم..یطوری مادرم عذابم میده که نگم 

برای همه چییی…اینقدر بهم بی احترامی میکنن اژ بزرگ تاکوچیک فکر کنم گناهم بدنیا اومدن بود