2777
2789

یاد دختر خودم افتادم اصلا بیداری شیر نمیخورد فقط تو خواب می‌خورد همش گریه میکرد چون گشنش بود اصلا نمیخاد یسره جیغ میزد خیلی روزای بدی رو گذروندم هنوز بعد ۴ سال بخودم نیومدم بس ک بهم سخت گذشت

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من اینجوری بود،پیرم کرد

شیر مادر که میدادم زیر سینم میخوابید

شیرخشک هم هر چندساعت ۲۰ سی سی میخورد به زور

گاهی وقتا میبوردمش تو خیابون گه ماشینا و ادمارو ببینه حواسش پرت شه بخوره🤦🏻‍♀️اخرش از ۵ ماهگی غذای کمکی شروع کردم خوب شد

وای منم درگیرم با بچم ۴ ماه و نیمه اس بعد از واکسن ۴ماهگی دیگه شیر نمیخوره 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
دختر من اینجوری بود،پیرم کردشیر مادر که میدادم زیر سینم میخوابیدشیرخشک هم هر چندساعت ۲۰ سی سی میخورد ...

تا دوماه دیگه من چیکار کنم اخه قلبم درد گرفت  هیچی نمیخوره ب زور تایکم بخوره

ب خدا داغونم نمیشه ک بگی ولش کن چ جوری میخاد رشد کنه

من هر راهی فکر کنی رفتم ، آخرش دیگه شیرخشک خریدم 

ولی بازم خوب نمیخوره 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..