2777
2789
عنوان

هیچ وقت به توصیه دیگران گوش ندین صابون نزنین به موهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
روغن زیتون بزنم بعد نیم ساعت برم حموم ؟ سرکه سیب خونگی دارم خیلی تنده بزنم ؟

سرکه سیب یکم ریسک داره ممکنه نسازه بدتر پوسته بزنی بعد بهم فحش بدی😅

همون روغن زیتون بزن بذار پوسته نرم بشه بعد برو حموم با دست بکش بره 

اما اگه دیدی دوباره زد یا بیشتر شد همون قطره یا شامپویی که گفتم بزن چون قارچ با روغن نمیره 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

سرکه سیب یکم ریسک داره ممکنه نسازه بدتر پوسته بزنی بعد بهم فحش بدی😅همون روغن زیتون بزن بذار پوسته ن ...

باشه ممنونم عزیزدلم 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم نتیجه بگیری گل♥️

سلام عزیزم الان از حموم اومدم  روغن زدم بودم بعد دقت کردم دیدم داره بیشتر میشه به جلوی موهامم اومده

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
سلام عزیزم الان از حموم اومدم روغن زدم بودم بعد دقت کردم دیدم داره بیشتر میشه به جلوی موهامم اومده

سلام گلم 

پس قطره و شامپو رو باهم بگیر موهات چربه یا خشک؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

سلام گلم پس قطره و شامپو رو باهم بگیر موهات چربه یا خشک؟

موهام چربه

موهام چربه

پس کتوکونازول یک درصد بگیر اول قطره رو بزن چند ساعت بعد برو حموم موهاتو اول با شامپوی خودت بشور ابکشی کن بعد دفعه دوم از این شامپو بزن پنج دقیقه بمونه بشور بعد که از حموم اومدی و موهاتو خشک کردی دوباره از اون قطره بزن سعی کن یک روز درمیون بری حموم و اون شامپو رو بزنی

وقتی هم پوسته هات خوب شد کم کم فاصله بنداز یهو شامپو رو قطع نکن

قطره هم روزی دوبار اسمش هم کلوتریمازول هست اشتباهی کلوبتازول نگیری ها اون خطریه