2777
2789
عنوان

چرا تاپیکمو تعطیل کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 51 پست
عزیزم من بچه نیستم شوهرم یک ساعتم منو بی خبر نمیزاشت خیلی غیرتیه محاله گوشیشو بده به دست کسی محاله ح ...

دورت بگردم،همه چیو بسپار دست خدا،با بیتابی کردن خودت اذیت میشی خواهرجونم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم،همه چیو بسپار دست خدا،با بیتابی کردن خودت اذیت میشی خواهرجونم

قربونت بشم 

شوهرم نمیدونم کجاست من کسی رو بجز همسرم نداشتم خدا بهم رحم نکرد

نمیدونم کجاست دارم میمیرم

الان چاقو برداشتم خودمو بکشم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

قربونت بشم شوهرم نمیدونم کجاست من کسی رو بجز همسرم نداشتم خدا بهم رحم نکردنمیدونم کجاست دارم میمیرما ...

خآنم گل بجای اینکه بیشتر حواست به خودت و دخترت باشه بعد میگی خودمو بکشم!!

قربونت بشم شوهرم نمیدونم کجاست من کسی رو بجز همسرم نداشتم خدا بهم رحم نکردنمیدونم کجاست دارم میمیرما ...

وای خواهر ترا خدا خونسرد باش،به خاطر گل دخترت،خودت رو نباز

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

عزیزم من بچه نیستم شوهرم یک ساعتم منو بی خبر نمیزاشت خیلی غیرتیه محاله گوشیشو بده به دست کسی محاله ح ...

وااااااای اسی منم استرس گفتم با تاپیکت انشاالله که اتفاقی براش نیوفتاده سالم و سلامت میاد پیشت 

شوهرتون چیکارست؟ 

اگه نظامیه که حتی اگه یه خراش هم برداره و بره بیمارستان موظفند به خونوادش خبر بدن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

خآنم گل بجای اینکه بیشتر حواست به خودت و دخترت باشه بعد میگی خودمو بکشم!!

یه پسرم دارم 

آخه حالم بده احساس میکنم به دروغ میگن همه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

وااااااای اسی منم استرس گفتم با تاپیکت انشاالله که اتفاقی براش نیوفتاده سالم و سلامت میاد پیشت

دعا کن خواهر تروخدا 

من مثل مرغ بال و پر کنده هستم 

قلبم نمیزنه اصلا دیگه نفس نمیتونم بکشم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝