2777
2789
عنوان

موقع عقد چقد میرفتین خونه مادرشوهر ❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 74 پست
اوایل که کار نمیکرد عین پرنسسا باید خدمتکارش میبودیم چنبار بهش تیکه انداختم که راه افتاد پاشه کار کن ...

بنظرم تیکه انداختن درست نیست گاهی اوقات شاید تو جمع نباشه حواسش ...بهش بگی که چیکار کنه ولی بعضیا دیگه قشنگ دستور میدن🥱

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

می گفتن چرا کم میای ولی خوب من تمایلی نداشتم زیاد برم

منم اصلا تمایلی ندارم برم ولی مجبورم🥱تازه میخاستن خونمون سه چهارتا خونه اونورتر باشه نزدیک خونشون...منک اصلا قبول نکردم 

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم از رو محبته یا چون تنهاس یا چون کارای خونه رو من انجام میدم غذا درست کردن نظافت مرتب کردن خو ...

تا عقدي نزار عادت كنن هميشه باشي بگو باشگاه ميرم ،نميرسم ،حتما كه نبايد دليل قانع كننده بيارى

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من مادرشوهرم فوت کرده بودن ما هم چون راه دور بودیم و من شاغل بودم زیاد به خونه پدرشوهرم رفت و امد نداشتم 

مادر شوهر شما ذوق عروس داشتن و داره به همین خاطر اصرار می‌کنه زود به زود بهش سر بزنه اما بهتر هفته ای یه روز یا نهایت دو روز   پنج شنبه و جمعه بری پیشش اگه اصرار کرد بگو کاردارم یا کلاس میرم تو هم سعی کن سرت و گرم کنی و از اوقات فراغتت استفاده کنی 

نمیدونم اخه واقعا انگار از قصده همینجور میشینه نگاه میکنه بعد خیلیم لفظ قلم حرف میزنه انگار که چی....

البته اون اوایل بهش هیچی نمیگفتم چون با خودم‌میگفتم شاید هنوز احساس خجالت داره ولی دیگه کمکم باید کار میکرد دیگه هی بیاد بشینه میوه بیارن براش سفره بندازن عین پرنسسا بقیه کلفتش باشن ....

خب بپرسه چیکار داری مگه چی بگم

بگو موندم خونه به مامانم کمک کنم 

مامانم مهمونی می‌ره منم باهاش میرم 

دختر خالم اومده نمیتونم بیام 

باشگاه میرم 

کلاس دارم 

با دوستم بیرون میرم 

خرید دارم 

اگه خواهر برادر متاهل داری بگو بچشون پیشم نمیتونم بیام

اشتباه منم مثل تو رودروایسی داشتم میرفتم بعد فهمیدم برام برنامه دارن مسئولیت مادرشون کلا میخواستن بندازن گردن من بااینک بچه دیگم داشتن

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
خب چیکار کنم که مثلا درگیر باشم و وقت نکنم برم خونشون🤐

دوتا کلاس ثبت نام کن دقیقا یکی روزهای فرد یکی روزهای زوج

یا یه تایمی رو با دوستات باش یه وقتا بگو وقت آرایشگاه دارم به وقتا بگو خالم یا مامان بزرگم یا... دعوت کردن ایشالا یه روز دیگه خدمت میرسم. آرایشگاه نری از حالا بعدا هم نمیتونی بری داستان میشه برات

ادب و احترام رو رعایت کن ولی صمیمی نباش هر کاری کنی آخرش فامیل شوهرن. وقتی میری لباس رسمی بپوش. از خودت خانوادت هیچ اطلاعاتی نده. زیادی تعریف نکن.