2777
2789
عنوان

موقع عقد چقد میرفتین خونه مادرشوهر ❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 74 پست

من خواهرم هفته یک بار میره اونم هفته یک بار میاد خواهرم شاغل هست روزایی هم که تعطیله خودش سرگرم میکنه نمیره همون یک بار بره 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر یک یا دو هفته چند ساعت برو و برگرد اگه گفتن چرا انقدر دیر میای بگو لطف دارین شما به من دوست دارین بیشتر بیام ولی درگیری زیاده مانع میشه دیگه وگرنه خودمم دوست داشتم بیشتر بتونم ببینمتون ،تعارف تیکه پاره کن ولی مرزتم مشخص کن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

هر یک یا دو هفته چند ساعت برو و برگرد اگه گفتن چرا انقدر دیر میای بگو لطف دارین شما به من دوست دارین ...

اخه مشکل اینه هیچ کاری ندارم همون بهونه کنم بگم کار دارم نیمتونم بیلم🤐

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

کلا هرچی‌کمتر‌بری‌خیلی بهتره

بگو هم روزهای فرد کلاس دارم هم روهای زوج خسته میشم آخر‌هفته ایشالا خدمت میرسم. یا بگو فلان جا دعوتم فلان کارو دارم .... به هرحال به مرور کمش‌کن. 

کلا هرچی‌کمتر‌بری‌خیلی بهترهبگو هم روزهای فرد کلاس دارم هم روهای زوج خسته میشم آخر‌هفته ایشالا خدمت ...

خب چیکار کنم که مثلا درگیر باشم و وقت نکنم برم خونشون🤐

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

اخه مشکل اینه هیچ کاری ندارم همون بهونه کنم بگم کار دارم نیمتونم بیلم🤐

بگو به مامانم کمک میکنم تو خونه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اينكه ميگه نميري از رو توقع نيست از رو محبته مگه كار خاصي ميكني واسش شما رفتنت را مديريت كن واسه يك ...

نمیدونم از رو محبته یا چون تنهاس یا چون کارای خونه رو من انجام میدم غذا درست کردن نظافت مرتب کردن خونه ظرف شستن لباس شستن چیز دیگه ای موند؟🥱

من مشکلم همین مدیریت کردن هست و اینکه خیلی تو رودروایسی میمونم ... کلی تو ذهنم تمرین کرده بودم گ وقتی بگه چرا دیر اومدی بگم هنوز که پریروز اینجا بودم ولی وقتی گفت فقط خندیدم گفتم اخه کار داشتم نتونستم بیام🤐

چی بگم والا درست میشه🤝🏼