2777
2789

میوه تعارف میکنید مثل هلو و شلیل و آلو. طرف پوستش رو میکنه بعد میخوره

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

چه فکری باید بکنیم؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین یسری ها به این چیزا حساسیت دارن من خودم به شخصه یوقتایی اینکارو میکنم چون الو پوستش ترشه داخلش شیرینه بدم میاد پوستشو میکنم

هلو هم پرز داره لبم خارش میگیره میکنم 

چه فکری باید بکنیم؟

من پوست شلیل و هالو رو میکنم بعد میخورم همه براشون عجیبه که چرا اینکارو میکنم 🤔

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من پوست شلیل و هالو رو میکنم بعد میخورم همه براشون عجیبه که چرا اینکارو میکنم 🤔

خب هرکی یه مدلیه دیگه🤔من ک تعجب نمیکنم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

ببین یسری ها به این چیزا حساسیت دارن من خودم به شخصه یوقتایی اینکارو میکنم چون الو پوستش ترشه داخلش ...

منم مثل شما اما فامیل هامون با تعجب نگاه میکنن

به میوه پوست کردن مهمان فکر نکنیم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یاد یه کاربری افتادم میگفت چرا پوست میوه رو تومهمونیا میکنید من حتی خربزه رو هم با پوست میخورم 😂😂

خب بدم میاد نمیتونم پوستش رو بخورم 😁

خانواده خودشونن بد نمیدونن ولی یسری ها بد نگاه میکنن فکر میکنن طرف کلاس میزاره ولی بخدا حساسیته خارش ...

دقیقا فکر میکنن دارم ادای باکلاسا رو درمیارم