2777
2789

مادربزرگ و عمه هام خیلی دخالت کردن و بی احترامی به مامانم همین که منم یکم بزرگ شدم شروع کردن اذیت کردن من شایدم چون خیلی از همه لحاظ به مامانم شباهت دارم و اینم هم من هم بقیه مطمئنیم که مقصر اونا هستن و رفتار خیلی بدی دارن با همه مخصوصا من و مامانم یه کاری کردن که پدر و مادرم تا مرز طلاق رفتن و منم سر همین جریان یه بحث کوچیک باهاشون کردم و گفتم چرا دخالت میکنید و از این حرفا ۳ هفته هست شهرستانم کلش رو خونه پدربزرگ مادریم چند روزی هم دعوت شدم خونه فامیلای مادری اونا تا پدرم اینجا بود یکبار گفته بودن چرا نمیاد مگه ما چکارش کردیم بابام هم اومد گفت که خجالت میکشی ازشون؟منم گفتم خجالت چرا باید بکشم چونکه با لحن خوب گفت دست از زندگیمون بردارین اونا با لحن خیلی بد جوابمو دادن باید خجالت بکشم و بترسم ازشون و نرفتم باز دیروز زن عموم زنگ زد که بیا پیشم دلم برات تنگ شده خدایی زن عموم واقعا دوستم داره و خوبیمونو میخواد اونم این وسط گیر مادرشوهر و خواهرشوهر مثل مامانم افتاده مشکل اینجاست طبقه بالای مادربزرگم اینا هستن اگر برم پیشش باید اونا رو هم ببینم اینم بگم وقتی مادربزرگم و عمه هام به بابام گفته بودن چرا نمیاد فقط اسم من و داداشم رو آورده بودن اسمی از مامانم نیاورده بودن☹️

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

از من به تو نصیحت هیچوقت تو مسائل بزرگترا دخالت نکن...

اوناهر دعوایی میکنن با عروسشونه تو نوه اونایی 

خودتو پیششون خراب نکن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پارکی جایی قرار بذار ببینشون بگو مزاحم نمیشم خونتون

اون خونه ای هم که هستن مال پدر منه بخدا جرعت ندارم از ۱۰۰ متری اون کوچه رد بشم آدم رو قورت میدن از اینا نیستن که یجایی ببینمشون

از من به تو نصیحت هیچوقت تو مسائل بزرگترا دخالت نکن...اوناهر دعوایی میکنن با عروسشونه تو نوه اونایی ...

دخالت خاصی نکردم مامان من شهر غریب هست اصلا دخالت نمیکنه توی کار و زندگیشون مامان من ۲ تا دستاش رو عمل کرد هیچکس به جز زن عموم از خانواده پدری زنگ نزد نمیدونم چرا اینطورین واقعا فقط با من و مامانم اینطوری نیستن با اکثر آشناها اینطورین منم بحثی که کردم بخاطر این بود که پدربزرگم و مادربزرگم اومدن مامانم رو بردن دیگه بحث جدی میشد برای جدایی گفتم بهشون بگم اگر زندگیمون خراب شد مقصر اونا هستن