2777
2789
عنوان

چرا مدام قطع میشه

255 بازدید | 12 پست

همش سایتو قطع میکنن که چی بشه؟ اینجا رو قطع کنن مشکلمون حل میشه؟؟؟؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکارو نگاه فقط بخدا حق دارن قطع میکنن

خب مردمم حق دارن. ترسیدن. دوست دارن با همدیگه صحبت کنن...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خب مردمم حق دارن. ترسیدن. دوست دارن با همدیگه صحبت کنن...

صحبت بله ولی تهش یکی کرم داره میاد بحث رو میکشونه به سیاست و ضد رژیم اینا هم مجبور میشن ببندن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

خخخخخخخخ نمیدونم....

امضات عالیه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
صحبت بله ولی تهش یکی کرم داره میاد بحث رو میکشونه به سیاست و ضد رژیم اینا هم مجبور میشن ببندن

آره واقعا کار بعضیها خیلی اشتباست...

خوب سریع سایت قفل میشه اینهمه کانال اخبار بذارید اینجا پاک بمونه

واقعا وقتی میدونن با این تاپیکها قفل میشه باید دیگه نزارن