2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 37911 بازدید | 482 پست
شهرمون کوچکه پزشکی قانونی ندارع ولی دادگاه هست اینجا

کدومشهری عزیزم ،  استان  درخواست بده بعد دادگاه خانواده و..خودشون میفرستن،یکم  دوندگی داره اگ وکیل نباشه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این چند روز ک نی نی سایت بسته بود رفتم کلی تاپیک در مورد طلا خوندم اکثرا پشیمونن

شاید نمیتونه اون حرف اصلی رو بهت بزنه بشین باهاش صحبت کن

بگو ناراحتیت چیه

من سکوت میکنم  حرفاتو بزن

اگه سختته رو یه کاغذ بنویس

بزار نامزدت حرفهای دلشو بزنه

یا شاید یکی پرش میکنه این نمیتونه اون حرفها رو ب تو بزنه با طعنه و کنایه میزنه

کلا ثابت شده اونایی ک همش کنایه میزنن یا زبون نیش داری دارن

نتونستن حق خودشونو بگیرن یا اون حرف اصلی رو بزنن

امیدوارم ختم ب خیر و آرامش بشود قبل از اینکه قدم ب راهی بی بازگشت بزارید.

برادرانه ب شما میگم اگر واقعا مطمعن شدی اعتمادی ب فردای زندگی مشترکتون نداری .

امروز هیچ اتفاقی نیفتاده پس، بهتر از فردایی است ک شاید بچه ایی معصوم هم درگیر این اشتباه بشود.

امیدوارم هر کاری ب صلاحتون هست اتفاق بیفته

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...              t.me/alimoeini365

فقط حداقل کاش اینجا بتونیم حرفامونو بزنیم گمش نکنیم تاپیکو یه اخلاق مضخرف همسر من اینم هست که وقتی باهاش میرم جایی خرید اینا اکثر مواقع پشیمون میشم جوری با طرف حرف میزنه انگار ازش طلب داره با تیکه و کنایه میگم الانه که دعوا بشه یا مثلا من یه چیزی بگم انقد اونو تکرار میکنه باحالت تیکه سرهر موضوعی که دیوانه میکنه و همیشه مراقب حرف زدنمم ببینم ویرگولش کجاست کسره کجا ضمه کجا وای روانی شدم خدا

کلا عقد دروان سخت و بدیه و این یخورده طبیعیه من خودم مشاوره میرفتم و مشاورمون می‌گفت یمدتی سعی کن هر چی گفت بگی چشم هر چیااااا و اصلا باهاش لجبازی نکن به هیچ عنوان من این کارو کردم و زندگیم کامل عوض شد شکر خدا و اونم همینطوری بهم احترام میزاشت 

می‌گفت مرد ها دنبال قدرتن و اگه یکسره بخوای باهاش بحث و مخالفت و دعوا کنی بهم می ریزه همه. چی 

خب زمانی که داره زور میگگه چی

ببین من خودم خیلی نتیجه گرفتم از مشاوره رفتن و مشورت کردن با یه آدم متخصص ببین می‌گفت دشمن تریم افراد به شما پدر مادر خواهر و برادر هستن هیچوقت راجب مسایل زندگی بهشون چیزی نگید چون به نفع شما رای میدن از روی علاقه و این زندگیتون خراب می‌کنه حتما یا یه شخص سوم بی طرف پیدا کنید یا برین مشاوره 

شوهرت اهل مشاوره هست ؟ 

تهرانی؟