2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

37906 بازدید | 482 پست

طلاق سخته؟ 

عقد هستیم سی سالمه 

نمیسازیم با هم مدام دعوا داریم خسته شدم دیگه خیلی سعی کردیم اما یه هفته خوبیم یه هفته دعوا ... نمیسازیم با هم ... 

اوایل دوسش داشتم واقعا اون هم داشت هنورم ادعا میکنه دوسم داره ولی من دیگه واقعا مثل قبل دوسش ندارم نمیگم صفر صفره ولی مدام با خودم میگم کاش برمیگشتم عقب و انتخابش نمیکردم ...

به شدت مودیه یه روز خوبه یه روزه بده هم با خودم هم خونوادم انگار بادیه یهو بادش میگیره ... !!! به شدت عصبیه خیلی زود جوش میاد ... جلوی دیگران باهام مهربونه ولی تو خلوت خودمون انگار حرص داره ازم باهام بده و زبونش به شدت تند و تیزه و بداخلاقه ... هر جور دوست داره باهام رفتار مینه هر چی دلش میخواد میگه ولی انتظار داره من چیزی نکم و ساکت باشم نمیتونم دیگه ... واقعا طلاق گرفتن سخته ؟؟ چطور با خونوادم مطرح کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مشاوره خوب.زوج درمانگر برو‌حتما.اینجا واقعا جای مناسبی نیست برا تصمیم‌به این مهمی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نمیگم حتما طلاق اما تا زیر یه سقف نرفتید و بچه دار نشدید تکلیف خودتو باهاش روشن کن بگو یا درست بشو یا جدایی جنگ اول به از صلح آخر بعد یه مدتم زیرنظرش بگیر ببین تغیراتش چطور بوده مشاور هم مشاور به درد بخور نه اونایی که فقط میخوان آمار طلاق کم باشه برید و صحبت کنید

شهر قوچان/ خیابان تابستان/ کوچه شهریور/ پلاک 26❤️

جدایی سخته ،ولی زندگی کردن با همچین آدمی به مراتب خیلی سخت تره .

من اگه جای شما بودم سختی موقتی طلاق رو انتخاب میکردم .

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .