2777
2789
عنوان

بتا خیلی پایین خطرناکه

446 بازدید | 68 پست

سلام من ده روزه از موعدم گذشته ازمایش خون دادم بتام ۲۷ شده 

هیچ علائمی هم ندارم نه خونریزی نه درد 

بنظرتون بالا میره یا چی

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

لطف کنید جواب بدید خیلی نگرانم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بهتره بری دکتر و سونو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بری دکتر و سونو

امروز ایشالا میرم 

ولی خطرناکه اره ؟؟؟

امروز ایشالا میرم ولی خطرناکه اره ؟؟؟

نمیخوام ته دلتو خالی کنم 

البته شایدم خطا آزمایشگاه بود 

تاپیکهای منو رو بخون 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بعد از ده روز۲۷خیای پایین حتما سونو انجام بدید خدایی نکرده خارج از رحم نباشه

من تو نت خوندم نوشته خارج از رحم بتا خیلی بالا میشه 

از طرفی هم نگرانم که اونجوری باشه 

هیچ علائمی ندارم اخه😭😭

نمیخوام ته دلتو خالی کنم البته شایدم خطا آزمایشگاه بود تاپیکهای منو رو بخون

نه والا دیگه سپردم به خدا اصلا ناراحت نمیشم 

اگه چیزی میدونی بگو 

بعد از ده روز۲۷خیای پایین حتما سونو انجام بدید خدایی نکرده خارج از رحم نباشه

خارج رحمی هم درد زیاد داری هم اینکه بتا خیلی بالاست

توی بارداری پوچ بتا پایینه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خارج رحمی هم درد زیاد داری هم اینکه بتا خیلی بالاستتوی بارداری پوچ بتا پایینه

یه بارم سابقه پوچ دارم 😭😭😭

خارج از رحم بتا خیلی بالامیشه بارداری!پوچ بتا پایین میشه

یعنی ایندفعه هم پوچه 😭🥲

من تو نت خوندم نوشته خارج از رحم بتا خیلی بالا میشه از طرفی هم نگرانم که اونجوری باشه هیچ علائمی ندا ...

نمی‌دونم والا 

عمه ی من آی وی اف کرده بود بتا پایین و مثبت بود 

بالا نمی‌رفت رفت سونو گفتم مونده تو لوله بعداً خودش دفع شد